Χωρίς Κρέσπο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ -Τρεις εβδομάδες εκτός

Χωρίς Κρέσπο ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ -Τρεις εβδομάδες εκτός
Photo Credits: INTIME

Υπέστη θλάση ο Κρέσπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θλάση υπέστη ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ, Ανχελ Κρέσπο και θα μείνει εκτός για δύο με τρείς εβδομάδες.

Ο Άνχελ Κρέσπο υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στο δεξί δικέφαλο. Θλάση που το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ την χαρακτηρίζει “πρώτου ως και δευτέρου βαθμού”.

Όπως και να έχει ο Ισπανός θα μείνει από δύο έως και τρεις εβδομάδες εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του. Αυτό σημαίνει ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων ο Κρέσπο θα προλάβει τον αγώνα του δευτέρου γύρου των playoffs με τον Άρη στην Τούμπα (9/5, 15:00), έχοντας χάσει τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (25/4, 15:00, Novasports 1HD, SPORT 24) και την ΑΕΚ (5/5, 21:30) για το πρωτάθλημα και φυσικά τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου με την Ένωση τη Μεγάλη Πέμπτη (29/4, 19:00).

Ο Κρέσπο είχε γίνει αναγκαστικά αλλαγή στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη στο “Κλ. Βικελίδης” λόγω ενοχλήσεων στον οπίσθιο μηριαίο και οι εξετάσεις της Πέμπτης (22/4) έδειξαν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X