Η ΑΕΚ πάει για νίκη και διαφορά... Ευρώπης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα σήμερα
Photo Credits: INTIME

Ακόμα ένας «τελικό» σήμερα για την ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τα πλέι οφ της Super League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να «χτίσει» σερί, ψυχολογία και διαφορά θέλει σήμερα η ΑΕΚ!

Μόνος στόχος το «τρίποντο» σήμερα (17:15, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NS 2) για την Ενωση  που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Αστέρα Τρίπολης. Μετά το τρίποντο στο Χαριλάου με τον Αρη, η ΑΕΚ θέλει να συνεχίσει με νίκες με στόχο την κατάληψη μιας από τις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Ετσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία, κάθε τρίποντο είναι πολύτιμο για αυτό και η ΑΕΚ πρέπει να φτάσει στη νίκη με όποιον τρόπο κι αν γίνει αυτό.

Η ψυχολογία της ΑΕΚ έχει αναπτερωθεί μετά το διπλό στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο τα προβλήματα παραμένουν πολλά για τον Δικέφαλο. Aπόντες παραμένουν οι Γεβχέν Σάκχοφ, Μουαμέρ Τάνκοβιτς, Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλου. Οπως και ο Αντρέ Σιμόες που δεν αναμένεται να επιστρέψει φέτος στη δράση.

Το πλάνο της ΑΕΚ

Οσον αφορά στο πλάνο του Μανόλο Χιμένεθ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, η θέση του τερματοφύλακα παίζεται και πάλι ανάμεσα στον Τσιντώτα και τον Αθανασιάδη, με τον πρώτο να έχει γάντια βασικού στο Χαριλάου.

Στο δεξί άκρο της άμυνας, μόνος διαθέσιμο ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος θα πάρει εκ νέου θέση στην ενδεκάδα, όπως και αριστερά ο Ελντερ Λόπες. Στο κέντρο της άμυνας θα επιστρέψει ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παίρνοντας την θέση του Ιονούτ Νεντελτσεάρου, δίπλα στον Στράτο Σβάρνα.

Στο κέντρο ο Κώστας Γαλανόπουλος αναμένεται να είναι στην 11άδα, παρά το πρόβλημα υγείας (δεν έχει να κάνει με τραυματισμό) που αντιμετώπισε την Παρασκευή και να πλαισιωθεί από Σιμάνσκι και Μάνταλο στο κέντρο. Με τον αρχηγό της ΑΕΚ να είναι φυσικά πιο προωθημένος στο παιχνίδι.

Στην επίθεση δεν υπάρχει σιγουριά για τη θέση του αριστερού εξτρέμ μετά τον τραυματισμό του Τάνκοβιτς και η θέση παίζεται ανάμεσα στον Αλμπάνη και τον Νέλσον Ολιβέιρα (όπως στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ). Δεξιά θα είναι φυσικά ο Λιβάι Γκαρσία και στην κορυφή της επίθεσης ο Καρίμ Ανσαριφάρντ σε σύστημα 4-2-3-1/

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Ολιβέιρα, Κοσίδης.

Το πλάνο του Αστέρα Τρίπολης

Ο Αστέρας αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σήμερα στο ΟΑΚΑ για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ. Ο Μίλαν Ράσταβατς δεν έχει όπως αναμενόταν στη διάθεσή του τον Λουίς Φερνάντεθ, ο οποίος δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Εκτός 20αδας έμειναν και οι ανέτοιμοι Καπίγια και Τζίμας.

Στην αποστολή του Αστέρα Τρίπολης βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Σουάρεθ, Καστάνιο, Κώτσιρας, Αλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Σίτο, Μπαράλες, Κρέσπι, Αλί Μπαμπά.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

  • Διαιτητής: Ευαγγέλου
  • Βοηθοί: Λ.Δημητριάδης, Αλεξέας
  • 4ος: Αγγελάκης
  • VAR: Παπαδόπουλος, Σαμοΐλης

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League

Σήμερα

  • 15:00 Παναθηναϊκός – Άρης (Novasports 1)
  • 17:15 ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης (Novasports 2)
  • 19:30 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Novasports 1)

Η βαθμολογία της Super League

  1. Ολυμπιακός 76
  2. Aρης 54
  3. ΠΑΟΚ 51
  4. ΑΕΚ 51
  5. Παναθηναϊκός 49
  6. Αστέρας Τρίπολης 44

H επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Τετάρτη 21 Απριλίου

17:15 Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης
19:30 Αρης – ΠΑΟΚ
21:30 ΑΕΚ – Παναθηναϊκός

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά τον αγώνα στο ΟΑΚΑ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X