Παιχνίδι με έδρα και κάρτες κόντρα στον Αστέρα

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Το κανάλι που θα δείξει τον αγώνα σήμερα
Photo Credits: INTIME

Το πρώτο ζητούμενο για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σε θεωρητικό επίπεδο έχει το ευκολότερο έργο στην 4η αγωνιστική των playoffs της Super League. Είναι θεωρητικό διότι ο Αστέρας Τρίπολης απέδειξε ότι θα πουλήσει πολύ ακριβά το… τομάρι του, παρότι δεν έχει νίκη έως τώρα στις τρεις πρώτες στροφές.

Το πρώτο ζητούμενο για τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του απαντήθηκε, με το εμφατικό 3-1 επί του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν την απόδοσή τους, απέβαλλαν από πάνω τους την… ρετσινιά του αρνητικού σερί και συσπειρωμένοι μπορούν πλέον να λειτουργούν με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Η «Ένωση» είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης, κάτι που αποτυπώνεται και στο 1.60 του άσου. Εύκολα ή δύσκολα, αναμένεται να πάρει τους τρεις βαθμούς απέναντι στους Αρκάδες, κάτι που συνέβη στις 6 από τις 7 πιο πρόσφατες συγκρούσεις τους σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Τα προβλήματα για τον «δικέφαλο» δεν λύθηκαν μονομιάς μετά την πρώτη νίκη στα playoffs, με τα αμυντικά λάθη να εξακολουθούν να υπάρχουν. Βάσει αυτού, αλλά και της παράδοσης του Αστέρα να βρίσκει δίχτυα κόντρα στην ΑΕΚ, το combo bet 1 & G/G στην ενισχυμένη απόδοση του 3.75 μπορεί να αποτελέσει μία εναλλακτική.

Τέλος, ανάμεσα στα εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα, συναντάμε το under 4,5 κίτρινες κάρτες σε απόδοση 2.02. Το συγκεκριμένο όριο δεν ξεπεράστηκε σε κανένα από τα φετινά παιχνίδια τους (1 στο Ο.Α.Κ.Α, 3 στην Τρίπολη), ενώ και ο διαιτητής Ευαγγέλου στα τελευταία ματς που σφύριξε ήταν προσεκτικός στον πειθαρχικό έλεγχο.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X