Αρης-ΑΕΚ 1-3 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παρακολουθήστε ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Η Ενωση καλείται να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Αρη, όπως έκανε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για να μείνει στο κυνήγι της πρώτης τετράδας, καθώς μετά τις ήττες από ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, πλέον βρίσκεται στην 5η θέση.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει και τις πολλές απουσίες ποδοσφαιριστών, ώστε να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα πάρει τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα. Οι απουσίες παραμένουν πολλές για την ΑΕΚ που πάει στο Χαριλάου με 5 αμυντικούς καθώς στο… απουσιολόγιο προστέθηκε και ο Ολεγκ Νταντσένκο που υπέστη ρήξη συνδέσμων. Εκτός είναι επίσης οι Μαχαίρας, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σαρδέλης, Σάκχοφ και Σιμόες.

Την αναμέτρηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ορίστηκε να διευθύνει ο Λευκορώσος Κουλμπάκοφ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζουκ, Μεσλίνκα και τέταρτο τον κ. Διαμαντόπουλο. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Στούκαν (Κροατία) και Δημόπουλος.

LIVE το Αρης-ΑΕΚ

Παρακολουθήστε ζωντανά το ματς της ΑΕΚ με τον Αρη:

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X