Μπότος σε συνέντευξη στην Ολλανδία: «Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα»

Μπότος σε συνέντευξη στην Ολλανδία: «Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα»
Photo Credits: INTIME

Η συνέντευξη του Γιάννη Φοίβου Μπότου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέλι έσταξε το στόμα του Γιάννη Φοίβου Μπότου για την ΑΕΚ σε συνέντευξη στην Ολλανδία.

Ο χαφ της Ένωσης, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός στην Γκόου Αχεντ Ιγκλς παραχώρησε συνέντευξη στο elvoetbal.nl και αναφέρθηκε τόσο στο πώς βιώνει τη ζωή στην Ολλανδία τους 4 μήνες που βρίσκεται εκεί, όσο και για τους στόχους του:

«Η ΑΕΚ είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Αθήνα. Εχει μία πολύ μεγάλη Ιστορία. Στην πραγματικότητα είναι το μεγαλύτερο κλαμπ στην Ελλάδα. Τα πράγματα γίνονται καλύτερα για μένα όσο συνηθίζω εδώ. Φυσικά, ήταν δύσκολο να ζεις για πρώτη φορά στο εξωερικό, αλλά η ομάδα με καλωσόρισε πολύ καλά. Ηθελα απλώς να παίζω περισσότερο απ’ ότι στην ΑΕΚ, γι’ αυτό ήθελα να πάω κάπου δανεικός. Το ποδόσφαιρο στην Ολλανδία είναι πιο ανοιχτό, απ’ ότι στην Ελλάδα και μου ταιριάζει καλύτερα. Είναι ήσυχα εδώ. Μου αρέσει πραγματικά το γεγονός ότι η πόλη είναι μικρότερη απ’ ότι η Αθήνα. Με αυτό τον τρόπο μπορώ να επικεντρωθώ πλήρως στο ποδόσφαιρο. Θα προτιμούσα φυσικά να εξελιχθώ σε έναν καλύτερο ποδοσφαιριστή και με την Γκόου Αχεντ να προχωρήσουμε», είπε ο Μπότος. Στο site αποθεώνεται ο Μπότος, με τους ολλανδούς να γράφουν γι’ αυτόν πως «ξαφνικά βρήκαμε έναν εξαιρετικό μικρό ποδοσφαιριστή. Ο Μπότος έχει κάνει μία πολύ καλή εντύπωση μέχρι στιγμής, ανοίγοντας ξανά με επιτυχία στην αγορά του εξωτερικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X