Χριστίνα Αμερικάνου: «Μπροστά οι χαρές και πίσω το βαρύ φορτίο…»

Χριστίνα Αμερικάνου: «Μπροστά οι χαρές και πίσω το βαρύ φορτίο…»
Photo Credits: INTIME

Η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Αμερικάνου γράφει για τον ««ταύρο» στο σώμα και «άγγελο» στην ψυχή» πατέρα της

Αρθρο της Χριστίνας Αμερικάνου στο «sports3», αναφέρει ελέω της σημερινής ιστορικής επετείου για τα 53 χρόνια από την επέτειο του έπους της ΑΕΚ:

Κάπως έτσι πορεύτηκε η ομάδα του «1968», και ακριβώς έτσι περιγράφηκε η πορεία της με γλαφυρότητα και απόλυτη ακρίβεια από τον Τάσο Μπουλμέτη στην ομώνυμη ταινία. Μια ταινία που όταν έμαθα ότι θα πραγματοποιηθεί κρυφογέλασα. Όταν πραγματοποιήθηκε και μου τηλεφώνησαν να πάω στη δημοσιογραφική πρεμιέρα, δεν ήξερα τι θα δω. Δεν είχα θελήσει και να μάθω. Γενικά δεν είχα ασχοληθεί. Ανέκαθεν ήθελα να μένω έξω από κάθε τι που αναφέρεται και αφορά σε εκείνον τον άθλο. Δεν τον θεωρώ δικό μου, άνηκε σε εκείνους που του πέτυχαν. Ετυχε ένας από εκείνους τους αθλητές – παίκτες της θρυλικής πλέον ομάδας μπάσκετ της ΑΕΚ να είναι ο πατέρας μου.

Για μένα παρέμεινε για όλα τα χρόνια της ζωής του ο Γιώργος. Εκείνος ο «ταύρος» στο σώμα και «άγγελος» στην ψυχή. Ο παρορμητικός, ο αστείος, ο προστατευτικός, ο φασαριόζος Γιώργος, που δεν σήκωνε το άδικο, που δεν κατάφερε ποτέ να συμβιβαστεί, να αλλοιωθεί, να χαλιναγωγήσει τον άκρατο παρορμητισμό του.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X