Η ΑΕΚ ψάχνει τον εαυτό της απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρώτη νίκη σε ντέρμπι (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ ψάχνει τον εαυτό της απόψε κόντρα στον Ολυμπιακό και την πρώτη νίκη σε ντέρμπι (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ της Super League και... καίγεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ απόψε καλείται να βρει τον εαυτό της, να πιστέψει στις δυνάμεις της και να πάρει επιτέλους ένα ντέρμπι πριν είναι πολύ αργά!

Σε ακόμα ένα ντέρμπι σήμερα (19:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr, NovaSports1) απέναντι στον Ολυμπιακό η Ενωση καλείται να βρει τη χαμένη της αγωνιστική σπίθα που θα της δώσει το κάτι παραπάνω στην απόδοσή της. Κόντρα σε μια πληρέστερη και πιο έτοιμη ομάδα, την παρούσα στιγμή, ο Δικέφαλος των πολλών απουσιών μπορεί να στηριχθεί στο πάθος, τη δύναμη, τη συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητα των παικτών του για ένα θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό ντέρμπι. Κάτι που δεν έχει κάνει φέτος, αλλά απόψε ΠΡΕΠΕΙ…

Πέραν της νίκης γοήτρου που θέλουν απόψε οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν και τους βαθμούς στην μάχη της εξόδου στην Ευρώπη. Τα περιθώρια στενεύουν πλέον και η ΑΕΚ δεν μπορεί να συνεχίσει να χάνει ντέρμπι σα να… μην συμβαίνει τίποτα. Διότι σύντομα αν συνεχίσει έτσι θα έρθει και η ολική καταστροφή…

Οι απουσίες της ΑΕΚ και το πλάνο του Χιμένεθ

Για ακόμα ένα παιχνίδι τα προβλήματα «πνίγουν» τον Μανόλο Χιμένεθ. Εκτός είναι οι τραυματίες Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες, Βένταντ Ραντόνια και Ευθύμης Χριστόπουλος. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε και ο Γεβγέν Σάκχοφ που είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Ο Ισπανός προπονητής, σκοπεύει να παρατάξει την ΑΕΚ με σύστημα 3-4-3 που θα είναι… καθρέφτης στον σχηματισμό που θα επιλέξει και ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως έχει δείξει ο Πορτογάλος.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αθανασιάδης με τους Χνιντ, Νεντελτσεάρου και Σβάρνα στην τριάδα της άμυνας.  Από εκεί και πέρα ο Ολεγκ Νταντσένκο θα πάρει τη θέση του δεξιού φουλ μπακ, ενώ, από την άλλη όλη την αριστερή πλευρά θα αναλάβει ο Ελντερ Λόπες. Οσον αφορά στο κέντρο, ο Κρίστιτσιτς έχει την μία θέση, ενώ στην άλλη περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μάνταλος. Βεβαίως πιθανότητες για να είναι βασικός έχει και ο Σιμάνσκι.

Στα άκρα της επίθεσης σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Λιβάι Γκαρσία στην δεξιά πλευρά και η αριστερή παίζεται επίσης ανάμεσα σε Τάνκοβιτς και Μάνταλο, αν επιλεχθεί ο Σιμάνσκι στο κέντρο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεση ο Νέλσον Ολιβέιρα φαίνεται πως έχει προβάδισμα να ξεκινήσει σε σχέση με τον Ανσαριφάρντ

Η αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνεται από τους: Τσιντώτας, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Γαλανόπουλος, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Αλμπάνης, Κοσίδης.

Το πλάνο του Μαρτίνς για το ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός απέχει ελάχιστα από τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα πλην του τιμωρημένου Λαλά, ενώ επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον καταπονημένο από τις διαδοχικές υποχρεώσεις του με την εθνική Μολδαβίας Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Ο Πορτογάλος προπονητής έδειξε σχήμα 3-4-3 με τριπλέτα για πρώτη φορά τους Σεμέδο, Μπα και Παπασταθόπουλο. Οι Χολέμπας και Ανδρούτσος θα είναι σε ρόλο full back αριστερά και δεξιά αντίστοιχα, ενώ στο κέντρο επικρατέστεροι είναι οι Εμβιλά και Καμαρά, καθώς ο Μπουχαλάκης είναι επιβαρυμένος από τα παιχνίδια της Εθνικής. Στην τριάδα μπροστά θα παίξουν οι Μπρούμα, Βαλμπουενά και Ελ Αραμπί.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Μπα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς, Ελ Αραμπί.

Ο διαιτητής του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

  • Διαιτητής: Γιοβάνοβιτς (Σερβία)
  • Βοηθοί: Στόικοβιτς, Μικάλοβιτς (Σερβία)
  • 4ος: Καραντώνης (Ημαθίας)
  • VAR: Ρούπερτι (Ολλανδία)
  • AVAR: Κουρομπύλια (Δ. Αττικής)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη της αναμέτρησης αλλά και το ρεπορτάζ πριν και μετά από αυτήν

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X