Η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο για να γίνει φαβορί για την 2η θέση (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο για να γίνει φαβορί για την 2η θέση (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καλείται να σηκώσει κεφάλι μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη και να συνεχίσει το σερί της στο πρωτάθλημα

Μετά τον αποκλεισμό-σοκ της ΑΕΚ στην Τουρκία απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ, η Ένωση επιστρέφει στην Basket League για να παίξει κόντρα στην ομάδα-έκπληξη που την είχε κερδίσει στον πρώτο γύρο. Το Λαύριο (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr/ΕΡΤ3) στο κλειστό του ΟΑΚΑ για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ.

Σχεδόν… πλήρης η ΑΕΚ μετά από καιρό

Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα που οι απουσίες ήταν πάνω από 5, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα έχει μόνο την απώλεια του Κωστή Γόντικα που έτσι και αλλιώς δεν θα ήταν στην 12δα, ενώ και ο Ματ Λοτζέσκι είναι αμφίβολος μετά τον τραυματισμό που είχε στην Άγκυρα. Εκτός μέχρι νεωτέρας θα είναι ο Νίκος Ρογκαβόπουλος με όλα αυτά που συνέβησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να είναι έξαλλοι με την συμπεριφορά του. Φυσικά και ο Μάρκους Σλότερ απο εδώ και πέρα δεν θα πρέπει να λογίζεται ως απουσία αφού δεν θα έχει δικαίωμα να ξαναφορέσει την φανέλα της ΑΕΚ φέτος.

Να συνεχίσει το όνειρο του το Λαύριο

Το Λαύριο έρχεται στο ΟΑΚΑ χωρίς προβλήματα, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση κερδίζοντας για τρίτη φορά την ΑΕΚ φέτος μετά το ματς του πρώτου γύρου και το Κύπελλο. Αν πάρει θετικό αποτέλεσμα θα γίνει αυτόματα φαβορί για την δεύτερη προνομιούχο θέση στο πρωτάθλημα και το πλεονέκτημα στα πλέι-οφ.

Διαιτητές: Μάνος-Τσαρούχα-Παναγιώτου (Βιδάλης)

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Λαύριο καθώς και το τρίτο ημίχρονο του αγώνα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X