Τούχελ για Βέρνερ: «Οταν μια γυναίκα δεν θέλει δείπνο, δεν θα την αναγκάσεις»

Τούχελ για Βέρνερ: «Οταν μια γυναίκα δεν θέλει δείπνο, δεν θα την αναγκάσεις»
Photo Credits: INTIME

Απίστευτος παραλληλισμός από τον Τόμας Τούχελ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Τούχελ παραλλήλισε τον Τίμο Βέρνερ με μία… γυναίκα που δεν θέλει να βγει δείπνο.

Για ακόμα μία φορά, ο Τίμο Βέρνερ έγινε αρνητικός πρωταγωνιστής με την απόδοσή του τη φετινή σεζόν, καθώς στην αναμέτρηση της Γερμανίας με τη Βόρεια Μακεδονία έχασε μια ευκαιρία από αυτές που κατά το κοινώς λεγόμενο «δεν χάνονται».

Για τη συγκεκριμένη φάση, αλλά και γενικότερα για τη φετινή του παρουσία ρωτήθηκε ο Τόμας Τούχελ, που τον βρήκε στην Τσέλσι και φρόντισε να απαντήσει με έναν δικό του μοναδικό τρόπο, θέλοντας έτσι να εκφράσει την πλήρη εμπιστοσύνη στον παίκτη του.

«Χθες ο Βέρνερ ήθελε να κάνει έξτρα προπόνηση στα τελειώματα, αλλά τον έστειλα στα αποδυτήρια. Του είπα ότι “το σώμα σου, το μυαλό σου ξέρουν πώς να σκοράρεις, οπότε μην ανησυχείς και θα έρθει”. Αν μια γυναίκα δεν θέλει να βγει για δείπνο μαζί σου, δεν μπορείς να την αναγκάσεις. Κάνε πίσω και τότε θα έρθει», είπε ο Γερμανός τεχνικός και πλέον περιμένει τη χαλάρωση από τον επιθετικό του, ώστε να συνδεθεί με την αντίπαλη εστία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X