Σλότερ: Ο λόγος που «τελείωσε» από την ΑΕΚ

Πως τους κάρφωσες έτσι ρε ΑΕΚάρα;
Photo Credits: INTIME

Ο Μάρκους Σλότερ δεν θα ξαναπαίξει με την φανέλα της ΑΕΚ για φέτος, αφού αντικαταστάθηκε από τον Γιανίκ Μορέιρα στο Ελληνικό πρωτάθλημα.

Μεγάλη απώλεια για την ΑΕΚ καθώς ο Μάρκους Σλότερ δεν θα ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα αυτήν την σεζόν.

Οι εξετάσεις του πολύπειρου σέντερ έδειξαν ότι θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση και σίγουρα όχι νωρίτερα από τα μέσα του επόμενου μήνα. Αυτό ανάγκασε την ΑΕΚ να τον αλλάξει με τον Γιανίκ Μορέιρα, που επέστρεψε σε χρόνο ρεκόρ από τον τραυματισμό του και ουσιαστικά να τελειώσει πρόωρα την σεζόν του.

Σίγουρα είναι ένα μεγάλο πλήγμα για την αμυντική λειτουργία της ομάδας, καθώς ο Σλότερ ήταν μακράν του δευτέρου, ο καλύτερος αμυντικός ψηλός που διαθέτει το ρόστερ, ενώ και το μπασκετικό του IQ όπως και η τακτική του προσήλωση ξεχώριζαν. Εκτός από αυτό είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας που όλοι είχαν να λένε τα καλύτερα για τον χαρακτήρα του. Δυστυχώς η ευπάθεια που έχει στους τραυματισμούς, δεν του επέτρεψε φέτος να βρει ρυθμό και να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην φάση των ομίλων η ΑΕΚ έκανε 4 νίκες και 2 ήττες στα 2 παιχνίδια που ήταν απών ο Αμερικάνος σέντερ.

Την φετινή σεζόν έπαιξε σε μόλις 14 αγώνες από τους 29 που έχει δώσει μέχρι τώρα η ομάδα και είχε συνολικά 3,5 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 1,2 ασιστ ανά αγώνα. Το κενό του αναμένεται να καλυφτεί από τον Μορέιρα και τον Μαυροειδή με λίγες βοήθειες από τον Μόουζες όποτε χρειάζεται.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X