Σαν σε προπόνηση η ΑΕΚ, 39-23 τον Άρη Νίκαιας!

Εικόνες από το Νέβα Αγίας Πετρούπολης-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

«Ξεμούδιασε» μετά από έξι μήνες διακοπής η ΑΕΚ που επικράτησε με του Άρη Νίκαιας για την 9η αγωνιστική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από κει που είχε σταματήσει, ξεκίνησε η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία μετά από έξι μήνες διακοπής επανήλθε στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η «Ένωση» επικράτησε με 39-23 του Άρη Νίκαιας για την 9η αγωνιστική της Handball Premier σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερης κριτικής. Οι δύο ομάδες έχουν τεράστια διαφορά με τον προπονητή, Δημητρούλια να χρησιμοποιεί πλέον τέτοιου είδους αναμετρήσεις για να αποκτά ρυθμό η ομάδα του εν όψει των ευρωπαϊκών αγώνων με την Γκορένιε. Ψυχολογικά και μόνο ωστόσο η επιστροφή στην αγωνιστική δράση αποτελεί τεράστιας σημασίας για τους «κιτρινόμαυρους» που έδειξαν διάθεση για να παίξουν όμορφο χάντμπολ και το κατάφεραν σε μεγάλο βαθμό.

Το ματς

Η «Ένωση» ήταν κυρίαρχη σε όλη την διάρκεια του αγώνα που λειτούργησε περισσότερο σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεμουδιάσει. Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση της η «Ένωση» προηγήθηκε γρήγορα με 4-1 ενώ ο Τζηράς ανέβασε και άλλο την διαφορά με πέναλτι σε 7-2 στο πρώτο δεκάλεπτο. Όσο περνούσε η ώρα οι «κιτρινόμαυροι» έβρισκαν ακόμα περισσότερα τα πατήματα τους μέσα στο γήπεδο πετυχαίνοντας πολύ όμορφα γκολ. Αραμπατζής και Κεδέρης να σκοράρουν έφεραν την ομάδα τους στο 13-5 ενώ τα γκολ των Μυλωνά και Παπαδιονυσίου διαμόρφωσαν το 18-9 του πρώτου ημιχρόνου.

Ανέβασε κι άλλο την διαφορά

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο με τον προπονητή της ΑΕΚ να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα. Πολύ γρήγορα η «Ένωση» έφτασε στο +10 το οποίο και διατηρούσε χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα. Ο Νούιτς πέτυχε τρία τέρματα ενώ ο Νικολαϊδης έφερε για πρώτη φορά την ομάδα του στο +13 κάνοντας το 28-15.

Πολλές αλλαγές από Δημητρούλια

Σε εκείνο το σημείο ο Δημητρούλιας έριξε στην «μάχη» τον νεαρό τερματοφύλακα Δημήτρη Μπαμπατζανίδη στη θέση του Κοσάνοβιτς ενώ μπήκαν και οι νεαροί Γιάντσα και Κοτσιώνης από τις ακαδημίες. Το παιχνίδι είχε κριθεί από την αρχή ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» είχαν κίνητρο για να δημιουργήσουν ωραίες φάσεις και όμορφα γκολ. Ο Τζηράς στο 52′ έγραψε το 34-20 ενώ  ο νεαρός Γιάντσα διαμόρφωσε το τελικό 39-23.

ΑΕΚ- ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 39-23

Τα πεντάλεπτα: 4-1, 6-2, 9-2, 12-5, 13-5, 18-9 (ημχ), 22-13, 26-14, 30-14, 33-20, 36-22, 39-23

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Αραμπατζής 4, Γιάντσα 2, Τζηράς 4, Δομπρής 4, Νικολαϊδης 2, Ρέινα 4, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 2, Μπαμπατζανίδης 1, Κοτσιώνης, Παπαδιονυσίου 3, Νούιτς 4, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος 3, Μπουνέτα 2, Κεδέρης 4.

ΑΡΗΣ (Γρηγοράκης): Τζανακάκης, Ταουσάνης 2, Αθανασίου 1, Βλάχος 4, Δ. Μελετάκος 5, Τζάνος, Μαλανδρένιας, Ακερμανίδης 1, Ζιβούλοβιτς 4, Τόμσον 2, Αποστολόπουλος, Χουρσουντιάν 4, Μινάρδος, Χελιώτης, Τζουβάρας, Γιαννόπουλος.

Διαιτητές: Γιαβρούτας- Φωκίτης, Δίλεπτα: 3-1, Πέναλτι: 1/1-3/5

 

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X