Αυγενάκης: «Διαψεύστηκαν οι συνομωσίες»

Αυγενάκης: «Διαψεύστηκαν οι συνομωσίες»
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ικανοποιημένος για το πώς κυλούν οι αρχαιρεσίες στις αθλητικές ομοσπονδίες εμφανίστηκε ο Λευτέρης Αυγενάκης κάνοντας λόγο για ανανέωση στις διοικήσεις, με συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών και με συμμετοχή νόμιμων και ενεργών σωματείων.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού υποστηρίζει πως διαψεύστηκε η συνομωσιολογία και απάντησε σε όσους σπεύδουν να χρεώσουν ήττες ή να πιστωθούν νίκες. Αναλυτικά στο Twitter έγραψε:

«Με απόλυτη τάξη συνεχίζονται οι αρχαιρεσίες στις αθλητικές Ομοσπονδίες της χώρας μας. Διαψεύστηκαν παταγωδώς -και πάλι- οι συνωμοσίες για τάχα «μη ασφαλείς διαδικασίες», «προβληματικές δικλείδες ασφαλείας», «αντισυνταγματικό νόμο», «παρεμβάσεις» κλπ.

Η αθλητική μεταρρύθμιση αποδίδει:

-Σημαντικότατη ανανέωση στις νέες διοικήσεις

-Αξιοσημείωτη συμμετοχή καταξιωμένων αθλητών στις διοικήσεις Ομοσπονδιών

-Εκλέκτορες, για 1η φορά, τα νόμιμα και ενεργά σωματεία του Μητρώου της ΓΓΑ.

Και για όσους σπεύδουν να χρεώσουν ήττες ή να πιστωθούν νίκες για κάθε Ομοσπονδία, ας αντιληφθούν ότι ο μόνος που τελικά κερδίζει ή χάνει είναι ο αθλητισμός. Κι εμείς αυτόν υπηρετούμε!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X