Το δίλημμα του Μπουφόν: Βασικός σε άλλη ομάδα ή απόσυρση (VIDEO)

Το δίλημμα του Μπουφόν: Βασικός σε άλλη ομάδα ή απόσυρση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μπροστά σε ένα δίλημμα βρίσκεται ο 43χρονος τερματοφύλακας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν ετοιμάζεται να αφήσει την Γιουβέντους το καλοκαίρι εξαιτίας του ελάχιστου χρόνου συμμετοχής. Σκέφτεται να κρεμάσει τα γάντια του αν δεν βρει πρόταση που να τον ικανοποιεί.

Ο 43χρονος γκολκίπερ έχει πάρει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής τη φετινή σεζόν, έχοντας υπερασπισθεί την εστία της ομάδας του σε δέκα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, ο Μπουφόν παρά την ηλικία του θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ετσι, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους ψάχνοντας μία νέα πρόκληση στην καριέρα του. Την απόφαση αυτή θα πάρει στις 23 Μαΐου μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας, καθώς δεν θέλει να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα του.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι Ιταλοί υπάρχει και το ενδεχόμενο, αν δεν βρει την ομάδα που να εκπληρώνει της επιθυμίες του, να κρεμάσει τα γάντια του. Ο Μπουφόν μετράει 681 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους, ενώ τη σεζόν 18/19 αγωνίστηκε και στην Παρί Σεν Ζερμέν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X