Γκαλιάνι: «Φοβόμουν ότι θα πέθαινα από κορωνοϊό»

Γκαλιάνι: «Φοβόμουν ότι θα πέθαινα από κορωνοϊό»
Photo Credits: INTIME

Τη δική του μάχη με τον κορωνοϊό έδωσε ο πρώην αντιπρόεδρος της Μίλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Μίλαν, Αντριάνο Γκαλιάνι, ήταν για δέκα ημέρες σε μονάδα εντατικής θεραπείας δίνοντας μάχη με τον κορωνοϊό και την κέρδισε, για να επιστρέψει τελικά σπίτι του και να προχωρήσει σε μία άκρως συγκλονιστική εξομολόγηση.

Φρόντισε μάλιστα να μοιραστεί ένα κομμάτι της μεγάλης περιπέτειας που έδωσε απέναντι στον κορονοϊό, μέσω δηλώσεων που παραχώρησε στην ιταλική εφημερίδα «Corriere»:

«Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Έχασα 10 κιλά και κατάλαβα πως η υγεία είναι το μοναδικό πράγμα που μετράει στη ζωή. Με το που βγήκα από την ΜΕΘ και μπήκα σε κανονικό κρεβάτι, ειπα πως σε σχέση με το πιο υπερπολυτελές ξενοδοχείο, αυτό ήταν το ομορφότερο μέρος της ζωής μου.

Από την Κυριακή 7 Μαρτίου μέχρι τις 17 Μαρτίου ήμουν σε μονάδα εντατικής θεραπείας και εκείνες οι δέκα ημέρες ήταν οι μεγαλύτερες χρονικά στη ζωή μου. Ήταν ένας εφιάλτης. Δεν έβλεπα το παραμικρό, μπροστά μου ήταν μόνο ένας τοίχος. Τα δωμάτια αυτά δεν έχουν παράθυρα και στο εσωτερικό υπάρχουν μόνο κρεβάτια. Νομίζω πως δεν υπήρχε ούτε μπάνιο.

Επιπλέον, πάσχω από κλειστοφοβία. Ο ανελκυστήρας μού προκαλεί άγχος. Φαντάζεστε λοιπόν έναν κλειστοφοβικό άνθρωπο να μη βλέπει το φως του ήλιου για δέκα ημέρες. Θέλω να ευχαριστήσω τους υπέροχους νοσοκόμους, γιατρούς. Με την πρώτη ευκαιρία θα πάω σε μία εκκλησία για να προσευχηθώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X