Τσιτσιπάς: Με το «δεξί» στο Μαϊάμι (VIDEO)

Australian Open: Θρίαμβος του Στέφανου Τσιτσιπά επί του Ναδάλ, νίκησε 3-2 με ολική ανατροπή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο Miami Open, καθώς κέρδισε άνετα τον Νταμίρ Τζουμχούρ με 2-0 σετ και πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο.

Ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας, νο. 5 στον κόσμο, κυριάρχησε 6-1, 6-4 μόλις σε 68 λεπτά κι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στο πρώτο 1000άρι ATP της χρονιάς, όπου ευελπιστεί να κάνει υψηλές πτήσεις.

Ο Τσιτσιπάς έκανε περίπατο στο πρώτο σετ, όπου χρειάστηκε μόλις 27 λεπτά για να επικρατήσει με 6-1 κάνοντας δύο μπρέικ και φτάνοντας άνετα μέχρι το 0-5! Στο δεύτερο σετ το παιχνίδι ήταν λίγο πιο ισορροπημένο καθώς ο 28χρονος Βόσνιος, νο. 126 στην παγκόσμια κατάταξη, αντιστάθηκε περισσότερο. Ο Τσιτσιπάς όμως του έκανε μπρέικ μόλις στο τρίτο γκέιμ (1-2) και διατηρώντας το σερβίς του μέχρι το φινάλε πήρε και το δεύτερο σετ με 6-4 έπειτα από 41 λεπτά.

Ο επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά είναι ο Κέι Νισικόρι, που απέκλεισε με 7-6(6), 5-7, 6-4 τον Αλιάζ Μπέντενε μετά από σκληρή μάχη σχεδόν τριών ωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X