Γαλακτερός για Τριαντάφυλλο: «Δεν γνωριζόμαστε, τον αδελφό μου ξέρει» (VIDEO)

Γαλακτερός για Τριαντάφυλλο: «Δεν γνωριζόμαστε, τον αδελφό μου ξέρει» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα πράγματα στην θέση τους σχετικά με την «φιλία» του με τον Τριαντάφυλλο έσπευσε να βάλει ο Νάσος Γαλακτερός έπειτα από σχετική αναφορά που υπήρξε στο Survivor.

Τον Νάσο Γαλακτερό ανέφερε σε μία ένταση που είχε στο Survivor με τον γιο του Παύλο ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος είπε πως τον γνωρίζει.

Ωστόσο ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας από την πλευρά του μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Τριαντάφυλλο, ενώ πρόσθεσε ότι ο τραγουδιστής τον μπερδεύει με τον αδερφό του Γιώργο, με τον οποίο και έχει συνεργαστεί.

«Ο Τριαντάφυλλος δεν είναι φίλος μου και δεν γνωριζόμαστε προσωπικά. Οι δυο μας βρεθήκαμε μια φορά στη Σύρο το 2001 σε μια κοινή παρέα. Δεν έχω πάει ποτέ σε κάποιο live του να τον παρακολουθήσω. Ο Τριαντάφυλλος με έχει μπερδέψει με τον αδερφό μου, τον Γιώργο.

Ο αδερφός μου, ο Γιώργος, έχει εταιρεία με ήχο και εικόνα και έχουν συνεργαστεί. Έχουν κάνει συναυλίες μαζί. Ο Τριαντάφυλλος πιστεύει πως είμαι εγώ, αλλά κάνει λάθος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X