Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Το ταξίδι του, το deal και η ΑΕΚ

Νάιτζιλ Ρομπέρτα: Το ταξίδι του, το deal και η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει με τον Νάιτζιλ Ρομπέρτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον (παλιόφιλο) Νάιτζιλ Ρομπέρτα στο μεταγραφικό «κάδρο» της ΑΕΚ εν όψει καλοκαιριού έβαλε δημοσίευμα της «March Telegrafh».

Γράφουμε «παλιόφιλος» διότι ο 22χρονος επιθετικός της Λέφσκι Σόφιας, είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, με τον Ιταλό μάνατζερ του Φρανκ Τριμπολί να θέτει τον πελάτη του υπόψιν του τότε τεχνικού διευθυντή της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς, καθώς κι άλλων ελληνικών ομάδων, χωρίς ωστόσο καμία εξ αυτών να…τσιμπήσει.

Εσχάτως, ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται από το Κουρασάο και διαθέτει ολλανδική ποδοσφαιρική παιδεία προερχόμενος από τις ακαδημίες της Φέγενορντ κι έχοντας πολλές συμμετοχές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Ολλανδίας, φέρεται να απασχολεί εκ νέου την ΑΕΚ, καθώς κι ομάδα από την Τουρκία, την στιγμή που το συμβόλαιό του με την Λέφσκι Σόφιας ολοκληρώνεται το 2022.

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X