Πελώνη: «Η επιστράτευση ήταν το ύστατο μέτρο» (VIDEO)

Πελώνη: «Η επιστράτευση ήταν το ύστατο μέτρο» (VIDEO)

Ελπίζω ότι οι γιατροί θα πράξουν το καθήκον τους, είπε μεταξύ άλλων η Αριστοτελία Πελώνη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ελπίζουμε και προσβλέπουμε ότι οι γιατροί θα πράξουν το καθήκον τους αυτήν την ώρα της μεγάλης ευθύνης συμμετάσχουν στην εθνική προσπάθεια. Διαφορετικά θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα και το νόμο», απάντησε η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη στο ερώτημα για την αντίδραση της κυβέρνησης στο ενδεχόμενο να μην παρουσιαστούν οι επιστρατευθέντες γιατροί.

Για τους λόγους που οδήγησαν την κυβέρνηση στην ενεργοποίηση του συγκεκριμένου, συνταγματικού εργαλείου, η κυρία Πελώνη έδειξε προς την χαμηλή ανταπόκριση των ιδιωτών γιατρών για ενίσχυση του ΕΣΥ:

«Ήταν το ύστατο μέτρο στο πλαίσιο του σχεδίου έκτακτης ανάγκης που είχε εκπονήσει το υπουργείο Υγείας. Κρίθηκε τώρα ότι ήταν απαραίτητο να συστρατευθούν σε αυτή τη μεγάλη μάχη, την εθνική προσπάθεια και ιδιώτες γιατροί και αφού εξαντλήθηκαν όλα τα περιθώρια για οικειοθελή προσχώρησή τους, και προσχώρησαν οικειοθελώς μόλις 61 γιατροί» τόνισε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X