ΑΕΚ: Η προσοχή στη Νέβα, «ματιές» στη Γκορένιε ο Δημητρούλιας

Δημητρούλιας: «Δείξαμε από την αρχή τις προθέσεις μας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντίστροφα μετρούν όλοι πλέον στις τάξεις της ΑΕΚ για τις δύο αναμετρήσεις με τη  Νέβα που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Πέμπτη και Παρασκευή στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης».

Η «Ένωση» παρά την αγωνιστική απραξία βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί ξανά τα αγωνιστικά της πλεονεκτήματα αντισταθμίζοντας τα με την έλλειψη αγώνων. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια απέφυγε μάλιστα και το κουραστικό ταξίδι στην Αγία Πετρούπολη γεγονός που της δίνει σίγουρα ένα αβαντάζ μαζί με την έδρα της παρά την απουσία του κόσμου. Ο προπονητής του «Δικεφάλου», Δημήτρης Δημητρούλιας έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της ομάδα του αλλά φυσικά επίστησε την προσοχή στους παίκτες του καθώς η Νέβα είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά. Η καλή ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και αυτό θέλει να δει ο Δημητρούλιας. Μια καλά συγκεντρωμένη ομάδα, που με την ενέργεια και την αλληλοκάλυψη μέσα στο παιχνίδι θα καταφέρει να «πνίξει» τον αντίπαλο και να θέσει τις βάσεις πρόκρισης από το πρώτο κιόλας ματς.

Οι «κιτρινόμαυροι» δουλεύουν εντατικά για τα ματς που ακολουθούν ωστόσο το Σάββατο το προπονητικό τιμ της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει και τον αγώνα της Γκορένιε Βελένιε την οποία και θα βρουν στο δρόμο τους σε περίπτωση πρόκρισης.  Ο Δημητρούλιας είδε την Γκορένιε να επικρατεί στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας της Ζούμπρι με 31-26.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X