ΑΕΚ: Σε αυτή την ενδεκάδα καταλήγει ο Χιμένεθ ενόψει ΠΑΟΚ -Με τριάδα στο κέντρο

ΑΕΚ: Σε αυτή την ενδεκάδα καταλήγει ο Χιμένεθ ενόψει ΠΑΟΚ -Με τριάδα στο κέντρο
Photo Credits: INTIME

Κλειδώνει η τριάδα στο κέντρο για το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει σχεδόν κλειδώσει το πλάνο του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Μάλιστα, ο Ανδαλουσιανός κόουτς έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς μέσους στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η «Ωρα των Σπορ» και όπως όλα δείχνουν, ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει το 4-3-3. Με το πιο πιθανό σενάριο να «δείχνει» ότι ο Μάνταλος θα αγωνιστεί ως αριστερός εξτρέμ.

Αν τελικά ο αρχηγός της «Ένωσης» μεταφερθεί στα άκρα, τότε στο κέντρο θα παίξουν οι Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ, ενώ η λογική λέει πως θα επιστρέψει στα δεξιά της άμυνας ο Μπακάκης. Από εκεί και πέρα, «σίγουροι» είναι οι Αθανασιάδης, Λόπες, Λάτσι, Σβάρνας και Λιβάι, ενώ υπάρχει ερωτηματικό για την θέση του επιθετικού ανάμεσα σε Ανσαριφάρντ και Ολιβέιρα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X