Μητρούδης: «Δεν ανασκευάζω τίποτα»

Μητρούδης: «Δεν ανασκευάζω τίποτα»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Θεόφιλος Μητρούδης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Θεόφιλος Μητρούδης μιλάει για τις… βόμβες που εκτόξευσε αναφορικά με τον Άρη και τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι δεν ανασκευάζει απολύτως τίποτα και είναι στη διάθεση των Αρχών, εφόσον κληθεί να καταθέσει.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης προκάλεσε… σεισμό στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τη Θεσσαλονίκη με όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του χθες (16/3) στην ΕΡΤ 3, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο έντονες αντιδράσεις από την πλευρά του Άρη.

«Αυτήν την κόλαση μέσα στον Άρη τη ζούμε σήμερα και μέσα στην κόλαση αυτή υφίστανται τρία άτομα, που θα σας πω ονόματα: είναι ο Καρυπίδης, ο Μαρινάκης και ο Κουέστα. Όταν αυτοί οι τρεις έκαναν αυτό που έκαναν πριν δυο βδομάδες, εμένα μη μου ζητάτε να σας πω τι έγινε στο Τορίνο», ανέφερε στο πρώτο σχόλιό του ο πολύπειρος παράγοντας, ωστόσο δεν έμεινε εκεί και ήταν ακόμη πιο… καυστικός στη συνέχεια της τοποθέτησής του στην κρατική τηλεόραση:

«Εμένα με αφορά το σήμερα και ότι η ομάδα μου δυστυχώς είναι τρυπημένη. Δε με ενδιαφέρει που βγήκαν δεύτεροι ούτε αν ο Ολυμπιακός τους δώσει παιχνίδια τώρα για να παραμείνουν δεύτεροι, μιας και έχει το πρωτάθλημα στα χέρια, σε αντιστάθμισμα με αυτό που έγινε προχθές (σ.σ. στο Κύπελλο). Και λυπάμαι πολύ που ο Κουέστα ξανάπαιξε… Γιατί εγώ νόμιζα θα έπαιρνε το εφάπαξ και θα έφευγε. Αλλά ο Μάντζιος τον ξαναέβαλε. Για να τον έβαλε να ξαναπαίξει, σημαίνει ότι είναι και ο Μάντζιος στο κόλπο».

Μία ημέρα μετά κι αφού είχαν ήδη προλάβει να… δημοσιοποιηθούν τόσο η διάθεση της πλευράς του Άρη να κινηθεί νομικά εναντίον του κ.Μητρούδη, όσο και η κινητοποίηση των αρχών της Θεσσαλονίκης, με την έρευνα που διέταξε αυτεπάγγελτα ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, ο άλλοτε πρόεδρος του Άρη, μιλάει στο SDNA και ξεκαθαρίζει με μία… απόλυτα περιεκτική ατάκα πως: «Δεν ανασκευάζω τίποτα».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να κληθεί να καταθέσει στις εισαγγελικές αρχές, μας είπε ότι: «Είμαι στη διάθεσή τους. Εάν κι εφόσον κληθώ, φυσικά και θα πάω να καταθέσω. Αλλά δεν θα σας πω τι θα πω…».

Συνεχίζοντας ο κ.Μητρούδης σημειώνει πως: «Όλα όσα συνέβησαν είναι όχι πονηρά, αλλά απολύτως ξεκάθαρα. Κι ας στενοχώρησα τους φίλους μου τους Αρειανούς με όσα είπα… Εγώ δεν είπα απολύτως τίποτα για την ΠΑΕ. Αναφέρθηκα μόνο σε τρία πρόσωπα. Τον Μαρινάκη, τον Καρυπίδη και τον Κουέστα. Όποιος θέλει ας κάνει μήνυση ή αγωγή».

Παράλληλα ο κ.Μητρούδης αναφέρθηκε και στην τοποθέτηση της ΕΡΤ 3, που πήρε αποστάσεις από όσα ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξή του: «Κακώς πήρε θέση η ΕΡΤ 3 και θα πρέπει να παρέμβει η ΕΣΗΕΑ. Δεν μπορούν να κάνουν τον ανακριτή στη θέση του ανακριτή και τον εισαγγελέα στη θέση του εισαγγελέα. Κανένα κανάλι δεν θα μου πει τι να πω.Ήταν ατόπημα. Δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο».

Πηγή: Sdna

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X