ΠΑΟΚ σε Μαρούπα: «Ανακαλέστε αλλιώς θα κινηθούμε νομικά»

ΠΑΟΚ σε Μαρούπα: «Ανακαλέστε αλλιώς θα κινηθούμε νομικά»
Photo Credits: INTIME

Να ανακαλέσει τους χαρακτηρισμούς της ζήτησε από την Ειρήνη Μαρούπα ο ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο προς το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνης Μαρούπας, ζητώντας να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της μετά την αθωωτική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων.

Μπορεί να έχουν περάσει τριάντα έξι μέρες μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, με την οποία αθωώθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη φερόμενη υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας, ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει για τους «ασπρόμαυρους» και τη διοίκηση.

Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων δεν ήχησε καλά στα αφτιά των μελών της ΕΕΑ, που η αρχική τους γνωμοδότηση είχε οδηγήσει στην αφαίρεση επτά βαθμών από τον ΠΑΟΚ, με την κ. Ειρήνη Μαρούπα δέκα μέρες αργότερα, με ένα μακροσκελές μήνυμα στο προσωπικό της προφίλ στο facebook, να κάνει επίθεση με ακραίους χαρακτηρισμούς εναντίον όλων όσων είχαν αντίθετη γνώμη.

Οι χαρακτηρισμοί από το μέλος της ΕΕΑ δεν πέρασαν απαρατήρητοι από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Λειτουργώντας σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον νόμο, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ απέστειλε εξώδικο με το οποίο ζητά αρχικά από το μέλος της ΕΕΑ να ανακαλέσει τους ισχυρισμούς της.

Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης της κ. Μαρούπας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κινηθεί ποινικά εναντίον της, εγείροντας και αστικές αξιώσεις.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση της ΠΑΕ, μετά την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, που δικαίωσε τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει προηγηθεί από πέρσι προσφυγή στον Άρειο Πάγο και καταγγελία για το χρονικό σημείο ανακοίνωσης της απόφασης, για την οποία έχει ξεκινήσει ήδη εισαγγελική έρευνα.

Θυμίζουμε ότι η πρωτόδικη απόφαση για τη γνωμοδότηση της ΕΕΑ είχε ανακοινωθεί πέντε λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Βόλος (1-0) στις 27 Ιανουαρίου του 2020.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X