Snik The Movie: Η ζωή του γνωστού μουσικού γίνεται ταινία (VIDEO)

Snik The Movie: Η ζωή του γνωστού μουσικού γίνεται ταινία (VIDEO)

Η ζωή του Snik γίνεται ταινία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Γιαννούλης, γνωστότερος με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο SNIK, ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram μια πρώτη αφίσα της επερχόμενης ταινίας που θα γίνει.

Όπως καταλαβαίνουμε από την περιγραφή του γνωστού μουσικού, θα έχει θέμα τη ζωή του. “TOLD YOU MY LIFE ISSA MOVIE“, έγραψε ο Snik και έπειτα ανέφερε πως το Snik The Movie θα κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2022 στους κινηματογράφους. Το 3PL διαβάζει ένα πολύ γνωστό όνομα της Ελληνικής Κινηματογραφικής Σκηνής σε αυτή τη πρώτη αφίσα, πράγμα που μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά για την αισθητική αλλά και τεχνική ποιότητα του project.

Η ταινία θα είναι μια παραγωγή της Showtime Productions η οποία αποτελεί πρωτοπόρο του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφο, έχοντας παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό άρτιες ταινίες υψηλής καλλιτεχνικής αισθητικής και καινοτομίας για τα ελληνικά δεδομένα. Ταινίες όπως Μαριονέτες του Παντελή Καλατζή και την επιτυχημένη Τριλογία του The Bachelor, οι οποίες αγαπήθηκαν από το κοινό και έσπασαν τα ταμεία, αποτελούν παραγωγές της Showtime Productions. Επερχόμενο λοιπόν είναι το Snik The Movie να γίνει μια καλογυρισμένη ταινία, η οποία θα απευθύνεται όχι μόνο σε οπαδούς του γνωστού μουσικού, αλλά και σε όλους τους λάτρεις των καλών ταινιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X