Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-3: Πάρτι του Τάτου και στο -5 από την κορυφή οι «Ακρίτες» (VIDEO)

Δόξα Δράμας-Ξάνθη 0-3: Πάρτι του Τάτου και στο -5 από την κορυφή οι «Ακρίτες» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με σόου του Ανδρέα Τάτου, η Ξάνθη επικράτησε εύκολα της Δόξας Δράμας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ανδρέας Τάτος πέτυχε νέο γκολ-αριστούργημα με ψαλιδάκι και με 2 γκολ συνολικά «έσπρωξε» την Ξάνθη σε δεύτερη νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας μέσα σε λίγες μέρες και στο -5 από την κορυφή!

Η ομάδα της Θράκης έφυγε με σούπερ διπλό από τη Δράμα σε ένα ματς με πολλές ευκαιρίες, έχοντας σε τρελά κέφια για ένα ακόμη παιχνίδι τον Ανδρέα Τάτο. Αφού ο Ελίνι Δημούτσος άνοιξε το σκορ μόλις στο 6’ και επέστρεψε στα γκολ, ο βιρτουόζος χαφ πήρε τη σκυτάλη και στο 29’ διπλασίασε το προβάδισμα της Ξάνθης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Το highlight της αναμέτρησης, αλλά κι ένα από τα πιο εντυπωσιακά της φετινής Super League 2, όμως, το χάρισε στο 48’, όταν έγραψε το τελικό 0-3 με φαντασμαγορικό βολ-πλανέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, προσθέτοντας νέο γκολ-ποίημα μετά την ψιλοκρεμαστή βολίδα στο ματς με τον ΟΦ Ιεράπετρας (4ο γκολ συνολικά στη σεζόν).

Έτσι, η Ξάνθη εκμεταλλεύτηκε τις απώλειες Παναχαϊκής, Διαγόρα και Εργοτέλη, εδραιώθηκε στην 5η θέση και απέχει μόλις πέντε βαθμούς από την 1η θέση, φουντώνοντας τη «μάχη» για το τελικό πλασάρισμα ενόψει playoffs.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X