Κατερίνα Λιόλιου: Δηλώνει ερωτευμένη, αλλά όχι με τον Πέτρο Κωστόπουλο (VIDEO)

Κατερίνα Λιόλιου: Δηλώνει ερωτευμένη, αλλά όχι με τον Πέτρο Κωστόπουλο (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλεσμένη στην εκπομπή «ΣουΚου Family» βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου το μεσημέρι του Σαββάτου και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Αντελίνα Βαρθακούρη, λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους της εκπομπής τόλμησε να την ρωτήσει σε ποιον αφιερώνει το τραγούδι «Δεν σε ξεπέρασα» και αν πηγαίνει «στα γνωστά του Ντουμπάι» εννοώντας τον Πέτρο Κωστόπουλο. «Όχι, στα τωρινά. Τώρα, όμορφα πράγματα, νέα. Να γίνονται στη ζωή μας νέα πράγματα», απάντησε.

Η απάντηση της Κατερίνας Λιόλιου ήταν ξεκάθαρη και άφησε να εννοηθεί πως έχει προχωρήσει στη ζωή της, λέγοντας χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής: «Εντάξει σαν κορίτσι και εγώ έχω…».

Για την ηλικία του νέου της συντρόφου, η Κατερίνα Λιόλιου είπε: “Μη σου πω ότι τον περνάω και έναν χρόνο.Δεν τον ξέρετε. Είμαι ερωτευμένη, πολύ. Δεν υπάρχουν άλλα. Δεν υπάρχουν και δεν υπήρχαν”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X