Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έγιναν γονείς -Αυτό είναι το όνομα του παιδιού τους (ΦΩΤΟ)

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα έγιναν γονείς -Αυτό είναι το όνομα του παιδιού τους (ΦΩΤΟ)

Γονείς έγιναν οι Σταύρος Νιάρχος και Ντάσα Ζούκοβα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα (Dasha Zhukova), καθώς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με το ρωσικό Marie Claire, το μωρό είναι αγοράκι και θα πάρει το όνομα Φίλιππος, προς τιμήν του πατέρα του Σταύρου. Η 39χρονη Ρωσίδα είναι επιχειρηματίας και ήταν παντρεμένη για εννέα χρόνια με τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Μαζί έχουν αποκτήσει μία κόρη, τη Λία και έναν γιο, τον Άαρον Αλεξάντερ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marie Claire Russia (@marieclairerussia)

Ο Σταύρος Νιάρχος και η Ντάσα Ζούκοβα παντρεύτηκαν πριν από περίπου ένα χρόνο στο 5άστερο ξενοδοχείο Kulm St. Moritz, το οποίο ανήκει στην οικογένεια Νιάρχου με 300 καλεσμένους και ένα γαμήλιο πάρτι που κράτησε 48 ώρες. Ο στολισμός της τελετής περιελάβανε ροζ και λιλά τριαντάφυλλα, τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε βάζα γύρω από την είσοδο στην αίθουσα χορού. Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι απόλαυσαν, μεταξύ άλλων, χαβιάρι και άφθονη σαμπάνια, ενώ τραγούδησαν και χόρεψαν όλοι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Ντάσα Ζούκοβα εμφανίστηκε με ένα λευκό μακρύ φόρεμα, το οποίο είχε ανάγλυφα σχέδια στο μπροστινό μέρος και πέρλες στα μανίκια, ενώ προκειμένου να αντιμετωπίσει τις χαμηλές θερμοκρασίες, φορούσε και μακριά λευκή κάπα με κλειστό λαιμό. Το μακιγιάζ ήταν πολύ διακριτικό, ενώ τα μαλλιά της τα είχε πιασμένα σε έναν ψηλό σικ σινιόν κότσο. Ο Σταύρος Νιάρχος ήταν κι αυτός ιδιαίτερα κομψός με μπλε σκούρο κοστούμι και παπιγιόν.

Πηγή: Εθνος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X