Πλάνιτς: Η κουβέντα Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του-Το «αγκάθι» για τον Σέρβο στόπερ

Πλάνιτς: Η κουβέντα Μελισσανίδη με τους συνεργάτες του-Το «αγκάθι» για τον Σέρβο στόπερ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Μπόγκνταν Πλάνιτς, η οποία έχει ένα μεγάλο αγκάθι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στόπερ-ηγέτη αναζητά η ΑΕΚ με τον Μπόγκνταν Πλάνιτς να παραμένει στη λίστα της όπως αποκάλυψε χθες το enwsi.gr.

Η εποχή Τσιγκρίνσκι φαίνεται πως ολοκληρώνεται σιγά-σιγά για την ΑΕΚ καθώς είναι πλέον κάτι περισσότερο από ξεκάθαρο πως η Ενωση δεν μπορεί να στηρίζεται άλλο στον Ουκρανό αμυντικό για πολλούς λόγους. Ενώ, οι προσθήκες των Νασίμ Χνιντ και Ιονούτ Νεντσελτσεάρου φαίνεται πως δεν μπορούν να γεμίσουν το αγωνιστικό κενό που αφήνει. Παράλληλα, ο νεαρός Λάτσι είναι μεν μεγάλη επένδυση αλλά ακόμη βρίσκεται σε φάση εκπαίδευσης-βελτίωσης και ο Σβάρνας είναι μία λύση αλλά όχι για το επίπεδο της βασικής 11αδας που πρέπει να έχει η Ενωση.

Ετσι, το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα κυνηγήσει την απόκτηση ενός στόπερ που θα γίνει ο ηγέτης της κιτρινόμαυρης άμυνας. Οπως σας ενημέρωσε χθες το enwsi.gr, ο 29χρονος Σέρβος είναι μία από τις επιλογές των «κιτρινόμαυρων» για τη θέση του κεντρικού αμυντικού καθώς διαθέτει τα χαρακτηριστικά που αναζητά η Ενωση. Ωστόσο υπάρχει ένα μεγάλο αγκάθι στην περίπτωσή του.

Το αγκάθι για την ΑΕΚ στην υπόθεση του Πλάνιτς

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει μελετήσει πολύ καλά την περίπτωση του από το καλοκαίρι κιόλας όταν βρέθηκε κοντά στην απόκτησή του. Τα τερτίπια του Τζίτζι Μπεκάλι όμως έβαλαν «στοπ» στις προθέσεις της Ενωσης και του ποδοσφαιριστή. Το ρίσκο της απόκτησής του, υπό τον φόβο των δικαστηρίων με τον ιδιοκτήτης Στεάουα Βουκουρεστίου το πήρε η Μακάμπι Χάιφα, με την οποία έχει φέτος 25 συμμετοχές και 2 γκολ.

Αυτό είναι και το «αγκάθι» για την ΑΕΚ στην εν λόγω υπόθεση. Ο λόγος για το τριετές συμβόλαιο το οποίο που υπέγραψε τον Σεπτέμβρη του 2020 με την Μακάμπι Χάιφα ο Σέρβος στόπερ. Αυτό αναγκάζει την ΑΕΚ να… παγώσει την περίπτωση του προς τα παρόν. Στο στρατόπεδο της Ενωσης κρατούν την περίπτωσή του ενόψει καλοκαιριού, όταν και θα ψάξουν ξανά για μια λύση. Και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης τελευταία έχει συζητήσει με τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την περίπτωση Πλάνιτς και όλες τις παραμέτρους της.

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το θέμα είναι να υπάρξει συνέχεια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΑΕΚ τσεκάρει ξανά τον Πλάνιτς για την άμυνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φυσικά και όλοι στην ΑΕΚ, θα πρέπει να θεωρούνται αναλώσιμοι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena»: 21 μαγικές εικόνες από την… καρδιά του Ναού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Europa League: Ολα τα γκολ των πρώτων αγώνων των “16” (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X