ΓΓ Ειδικών Φρουρών: «Θα τον σκοτώσουν είπαν» (VIDEO)

ΓΓ Ειδικών Φρουρών: «Θα τον σκοτώσουν είπαν» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην θέση του ότι οι συνάδελφοι του δεν είπαν «να τους σκοτώσουμε», αλλά «θα τον σκοτώσουνε» επιμένει με δηλώσεις που έκανε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος.

Μεγάλος είναι ο σάλος που έχει ξεσπάσει με το βίντεο, το οποίο δείχνει μια ομάδα αστυνομικών να φωνάζει «να τους σκοτώσουμε» όταν ενημερώθηκαν για την κατάσταση του συναδέλφου τους έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε.

Με το εν λόγω βίντεο ασχολήθηκαν και τα Ελληνικά Hoaxes,τα οποία αφού ανέλυσαν ηχητικά το κομμάτι κατέληξαν στο ότι αυτό που ακούγεται στο τέλος του βίντεο είναι το εξής:

-Πάμε να τους σκοτώσουμε

-Πάμε να τους γ@@@@@@@@

–Τελειώσαμε, πάμε!

-Να τους σκοτώσουμε!

Ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος φιλοξενήθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/3) στον ΑΝΤ1 και την εκποημπή «Καλημέρα Ελλάδα» όπου και επανέλαβε πως πρόκειται για λανθασμένη έκδοση της εν λόγω είδησης.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι συνάδελφοι του δεν είπαν «να τους σκοτώσουμε», αλλά «θα τον σκοτώσουνε», κάτι που είναι η μισή αλήθεια,, καθώς όπως ακούγεται ξεκάθαρα η φράση είναι «Να τους σκοτώσουμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X