Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά» (VIDEO)

Στικούδη: «Στην πρώτη καραντίνα πήρα 10 κιλά» (VIDEO)

Σε αποκαλύψεις σχετικά με την πρώτη καραντίνα προέβη η Κατερίνα Στικούδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το quarantine15, είναι ένα φαινόμενο πρόσληψης βάρους στην καραντίνα που βιώνουν οι περισσότεροι άνθρωποι, ανάμεσά τους, η πάλαι ποτέ εστεμμένη, τραγουδίστρια, μοντέλο και παρουσιάστρια Κατερίνα Στικούδη.

Η Στικούδη αποκάλυψε πρόσφατα αλλά και χθες ως καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου πως μέσα στην καραντίνα του τελευταίου χρόνου, έχει βάλει δέκα ολόκληρα κιλά, τα οποία όμως δεν είδαμε ποτέ.

«Στην πρώτη καραντίνα πήρα δέκα κιλά, δεν τα είδατε ποτέ, στα social είχα μόνο throw back, έτρωγα δύο κουτιά λουκουμάδες, έτρωγα μακαρούνες με τέσσερα τυριά, έφαγα όσο δεν έχω φάει ποτέ στη ζωή μου. Αλλά τα έχασα πια, έκανα βάρη, πάνω κάτω και έφυγαν γρήγορα. Ο άντρας μου ευχαριστήθηκε πιο πολύ αυτό το δεκάκιλο», τόνισε η Στικούδη.

Ο σύζυγος μόνο της Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης, ήταν εκείνος που χάρηκε αυτά τα δέκα κιλά. Η Στικούδη μίλησε με λόγια λατρείας για τον σύζυγό της τονίζοντας: «Είναι Σερίφης με τα όλα του, με φροντίζει, με προσέχει, είναι δίπλα μου, όσο περνάει ο καιρός τον αγαπάω ακόμα πιο πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X