Δυάδα Ιταλίας για ταμείο

Δυάδα Ιταλίας για ταμείο

Το Stoiximaview προτείνει δύο ματς από το πρωτάθλημα της Ιταλίας, Serie A...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το… μενού για σήμερα στη δυάδα του stoiximaview.gr έχει αναμετρήσεις από το πρωτάθλημα της Ιταλίας και συγκεκριμένα τη Serie A!

Νάπολι-Μπολόνια (21:45): Έχει αρκετές επιλογές και για σήμερα για στοίχημα σε όλη την Ευρώπη, αλλά εμείς έχουμε επιλέξει για τα προγνωστικά στοιχήματος το πρωτάθλημα της Ιταλίας.
Πάμε στοίχημα με τη Serie A και συγκεκριμένα με δύο αγώνες που έχουμε ξεχωρίσει.
Θα το πάμε λίγο ανάποδα στην ανάλυσή μας αναφορικά με τη χρονική στιγμή των δύο αναμετρήσεων. Πάμε αρχικά στο ματς της Νάπολι, η οποία υποδέχεται στο γήπεδό της την Μπολόνια.

Νάπολι-Μπολόνια (21:45): Είναι από τα δυνατά ματς της ημέρας, αφού και η Μπολόνια έχει δείξει ότι είναι μία καλή ομάδα από τη δεύτερη ταχύτητα του πρωταθλήματος. Η Νάπολι είναι στην 6η θέση με 44 βαθμούςσε 24 ματς και γκολ 52-28. Προέρχεται από δύο αήττητα ματς, τη νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Μπενεβέντο και την εκτός έδρας ισοπαλία με 3-3 κόντρα στη Σασουόλο.
Από την πλευρά της η Μπολόνια είναι στη 12η θέση με 28 βαθμούς σε 25 παιχνίδια με γκολ 32-28. Μετά από τέσσερα σερί αήττητα ματς ηττήθηκε εκτός έδρας από την Κάλιαρι με 1-0.

Νάπολι-Μπολόνια (21:45): Εμείς στηρίζουμε τη Νάπολι και τη θέλησή της να μείνει στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος. Θέλουμε τη νίκη των γηπεδούχων και το over 1.5 γκολ αγώνα, σε απόδοση 1.78.

Κροτόνε-Τορίνο (16:00): Συνεχίζουμε με την Ιταλία και πάμε στο δεύτερο ματς που έχουμε ξεχωρίσει. Αναμέτρηση η οποία έχει νωρίτερα σέντρα.

Η Κροτόνε είναι στην 20ή θέση με 12 βαθμούς σε 25 παιχνίδια και γκολ 24-62. Μετά από επτά σερί ήττες έχει βρεθεί στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Στο τελευταίο της ματς ηττήθηκε με 5-1 από την Αταλάντα εκτός έδρας. Τώρα δίνει στο γήπεδό της ένα ντέρμπι ουραγών, υποδεχόμενη την Τορίνο η οποία είναι επίσης μέσα στη ζώνη του υποβιβασμού. Είναι στη 18η θέση με 20 βαθμούς σε 23 ματς και γκολ 33-41.

Κροτόνε-Τορίνο (16:00): Προσωπική άποψη είναι πως η Τορίνο είναι καλύτερη ομάδα και εκεί θα πάμε. Θέλουμε το «διπλό» της αναμέτρησης, σε μία απόδοση 2.12.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X