Ο Μιχάλης Κοσίδης λέει «stop στο Bullying!» (VIDEO)

Το μήνυμα των παικτών της Super League για το Bullying

Το ποσοστό των παιδιών και εφήβων που υπόκεινται Bullying κάθε χρόνο είναι αξιοσημείωτο και το φαινόμενο σίγουρα αρκετά ανησυχητικό. Γίνεται σίγουρα τρομακτικό αν μπορέσει κανείς να ακούσει τις μαρτυρίες αυτών που το υπέστησαν. Και μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Ένα παιδί του οικογενειακού ή φιλικού μας περιβάλλοντος.

Η Interwetten εκτός από Χρυσός Χορηγός της Super League δεν στέκεται μόνο στην προβολή του πρωταθλήματος αλλά συμβάλει σε όλες τις δράσεις της. Σε συνεργασία με την διοργανώτρια αρχή δημιούργησε και σας παρουσιάζει ένα βίντεο με αφορμή την σημερινή (6/3) Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του εκφοβισμού | Βullying.

Αποτέλεσμα της ξεχωριστής αυτής συνεργασίας είναι το παρακάτω ιδιαίτερο βίντεο. Σε αυτό παρακολουθούμε αυτούς που μας γεμίζουν τα Σαββατοκύριακα με το πάθος τους και αποτελούν πρότυπα των παιδιών, τους αθλητές της Super League Interwetten. Οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο, γίνονται πρωταγωνιστές και σε ένα συναισθηματικό βίντεο και ζητούν να δείχνουμε μηδενική ανοχή στο νοσηρό φαινόμενο του Bullying. Και κυρίως προτρέπουν και προσπαθούν να ωθήσουν τα παιδιά στο να μιλήσουν, να μην λυγίσουν κάτω από την πίεση του όποιου κακόβουλου συμμαθητή τους, αλλά να βρουν το θάρρος και τη δύναμη και να μιλήσουν.

Το video αυτό αποτελεί ακόμη μια απόδειξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να μεταδώσει δυνατά μηνύματα ακόμα και εκτός αγωνιστικών χώρων, προς όφελος όλων μας και ειδικότερα των παιδιών:

Το μήνυμα αυτού του φαινομένου το οποίο μας αφορά όλους και γιγαντώνεται χρόνο με τον χρόνο, είναι ένα και μοναδικό. Stop στο Bullying!

Παρακαλούμε πολύ, όπως προωθήσετε το σχετικό video και από τα δικά σας μέσα, με οποιονδήποτε τρόπο (share & repost στα Social Media σας, άρθρο με σχετική αναφορά στην ιστοσελίδα σας).

Πρωταγωνιστές του video:

·                     AEK – Μιχάλης Κωσίδης

·                     Απόλλων Σμύρνης Σάββας Τσαμπούρης

·                     ΑΡΗΣ – Daniel Sundgren

·                     Αστέρας Τρίπολης – Χρήστος Τασουλής

·                     Ατρόμητος Αθηνών – Γιώργος Μανούσος

·                     Βόλος ΝΠΣ – Σωτήρης Νίνης

·                     ΠΑΣ Λαμία –Ιωάννης Σκόνδρας

·                     Ολυμπιακός – Ηλίας Καραργύρης

·                     ΟΦΗ – Πραξιτέλης Βούρος

·                     Παναθηναϊκός – Αργύρης Καμπετσής

·                     Παναιτωλικός – Τέλης Καρασαλίδης

·                     ΠΑΟΚ – Fernando Varela

·                     ΠΑΣ Γιάννινα – Μανώλης Σάλιακας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X