Αρη λίγους μήνες μετά, πού πήγε η «τρέλα» σου για πρόκριση;

Αρη λίγους μήνες μετά, πού πήγε η «τρέλα» σου για πρόκριση;

Ο Αρης αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό για τη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος και διατηρείται σιγή ιχθύος στο Χαριλάου σε σχέση με όσα έγιναν πέρυσι με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αρης υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό για την ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος. Παραδόξως και σε αντίθεση με πέρυσι, δεν υπάρχει ο ίδιος αναβρασμός όπως πριν από τους αγώνες με την ΑΕΚ.

Πέρυσι, η Ενωση αντιμετώπιζε τον Αρη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μετά το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ είχε κερδίσει 2-1 ακολούθησαν πολλά. Με την λήξη του κιόλας, από την επόμενη ημέρα ξεκίνησαν οι ανακοινώσεις από τους οπαδούς του Αρη: « Στη ρεβάνς πάντως οι μαγκιές όλων σας θα κοπούν, να είστε σίγουροι», ανέφεραν οι Ιερολοχίτες σε ανακοίνωσή τους.

Πού να ήξεραν τι τους επιφύλασσε ο Λιβάγια την Θεσσαλονίκη. Απεντόμωση στις ταράτσες…

Με την πανδημία του κορωνοϊού να έχει διακόψει τη δράση μεταξύ των δύο ημιτελικών, άλλαξαν πολλά δεδομένα. Ενα εξ αυτών ήταν και η παρουσία κόσμου στην οποία η ΕΠΟ έβαλε «στοπ».

Πως απάντησε σε αυτό η ΠΑΕ Αρης; Θέλει και ερώτημα; Με γραφικότητες φυσικά! «Η «Ε.Π.Ο. της εξυγίανσης» κατέλυσε κάθε έννοια ισονομίας και δημοκρατίας με την απόφασή της να διεξαχθεί χωρίς κόσμο ο αγώνας ρεβάνς του Κυπέλλου. Πλέον, είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι η Ε.Π.Ο. και ο Βορειοελλαδίτης πρόεδρός της λειτουργούν κατόπιν «εντολών» που δέχονται από «άνωθεν». Οι δικαιολογίες που επικαλούνται είναι αβάσιμες και προσχηματικές», ανέφερε αυτή μεταξύ άλλων.

Θα αναρωτηθεί κανείς πως μετά από το 2-1 του πρώτου αγώνα με τον Ολυμπιακό, δεν υπάρχουν αντίστοιχες ή τουλάχιστον «ντόπες» του κόσμου στους παίκτες του Ακη Μάντζιου. Στο κάτω-κάτω πήραν και την… ισοπαλία στο Φάληρο.

Γιατί δεν το πιστεύουν; Γιατί δεν υπάρχει ούτε μια ανακοίνωση… εμψύχωσης; Τα συμπεράσματα δικά σας. Αλλωστε, αποδέχθηκαν τη μοίρα τους από την κλήρωση κιόλας. Για αυτό και το άθλιο τότε σόου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X