ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ξέρουμε αν είναι είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα ή εάν τα προαναγγέλλουν ως "έξυπνα"»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν ξέρουμε αν είναι είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα ή εάν τα προαναγγέλλουν ως "έξυπνα"»

ΣΥΡΙΖΑ για το νέο lockdown

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει βάλει τη χώρα εδώ και τέσσερις μήνες στο πιο παρατεταμένο και πιο αποτυχημένο lockdown της Ευρώπης», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως αναφέρει, «μετά από τέσσερις μήνες SMS, απαγορεύσεων κυκλοφορίας και λουκέτων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση κρουσμάτων:

  • απαγορεύοντας τις μετακινήσεις για άθληση από δήμο σε δήμο, οι οποίες είχαν απελευθερωθεί για να μαζευτεί το φιάσκο της ποδηλατάδας του κ. Μητσοτάκη χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα
  • και παρατείνοντας την απαγόρευση κυκλοφορίας τα Σαββατοκύριακα κατά μία ώρα, η εφαρμογή της οποίας έχει δημιουργήσει κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ.

Δεν ξέρουμε εάν είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία ή ότι τόσες μέρες τα προαναγγέλλουν ως «έξυπνα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Ο κ. Μητσοτάκης έχει βάλει τη χώρα εδώ και τέσσερις μήνες στο πιο παρατεταμένο και πιο αποτυχημένο λοκντάουν της Ευρώπης. Μετά από τέσσερις μήνες SMS, απαγορεύσεων κυκλοφορίας και λουκέτων, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως θα αντιμετωπίσει τη νέα έξαρση κρουσμάτων:

– απαγορεύοντας τις μετακινήσεις για άθληση από δήμο σε δήμο, οι οποίες είχαν απελευθερωθεί για να μαζευτεί το φιάσκο της ποδηλατάδας του κ. Μητσοτάκη χωρίς μέτρα προστασίας στην Πάρνηθα

– και παρατείνοντας την κυκλοφορία τα Σαββατοκύριακα κατά μία ώρα, η απαγόρευση της οποίας όπως εφαρμόστηκε δημιούργησε κομφούζιο στα σούπερ μάρκετ.

Δεν ξέρουμε εάν είναι πιο τρομακτικό ότι σκέφτηκαν αυτά τα μέτρα για να αντιμετωπίσουν την πανδημία ή ότι τόσες μέρες τα προαναγγέλλουν ως «έξυπνα».

Έναν χρόνο μετά ο κ. Μητσοτάκης κάνει ακριβώς τα ίδια λάθη, παρατηρεί ανέμελος το τρίτο κύμα της πανδημίας να επελαύνει και εν τέλει αρνείται να συμβιβαστεί με την αλήθεια: Ότι όσο δεν παίρνουν μέτρα για τους μεγάλους εργασιακούς χώρους και τα ΜΜΜ που στοιβάζονται οι πολίτες, όσο δεν συνταγογραφούν τα τεστ για να έχουμε ακριβή εικόνα της διασποράς και όσο δεν επιτάσσουν τις ιδιωτικές κλινικές για να συνδράμουν στο ΕΣΥ, τόσο θα συνεχίζεται η ασφυξία στα νοσοκομεία και η πανδημία θα παραμένει εκτός ελέγχου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X