Αποφασίστηκε lockdown σε όλη την Ελλάδα -Ποιες ώρες θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας

To τέλος του εφιάλτη: Η ημερομηνία- σταθμός που ολοκληρώνεται το τελευταίο lockdown στην Αθήνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολοκληρώθηκε η μαραθώνια συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων σχετικά με τα νέα μέτρα που θα παρθούν για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού και πλέον όλη η η Ελλάδα μπαίνει πλέον στο κόκκινο και με τις περισσότερες περιοχές μετά τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων να μπαίνουν σε πολύ αυστηρή επιτήρηση.

Σύμφωνα με την εισήγηση των ειδικών, στο «βαθύ κόκκινο» μπαίνουν Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ηράκλειο, Λευκάδα, Αρκαδία, Φθιώτιδα, Κορινθία, Αργολίδα, Χίος, Σάμος, Θεσπρωτία, Βοιωτία, Αιτωλοακαρνανία. Θυμίζουμε ότι η Αττική ήδη είναι σε αυτή την κατάσταση.

Σύμφωνα με το pronews.gr αυτό σημαίνει ότι σε αυτές τις περιοχές κλείνει το λιανέμποριο και η εκπαίδευση σε όλες τις βαθμίδες σε αυτές τις περιοχές, εφαρμόζεται τηλεργασία και μετακίνηση με τους κωδικούς για συγκεκριμένους λόγους.

Οι τελικές αποφάσεις παίρνονται αυτή την ώρα και θα ανακοινωθούν στις 18:00 από τον Νίκο Χαρδαλιά,

Επίσης το βαθύ κόκκινο σημαίνει ότι απαγορεύεται η μετακίνηση από τις 6 το απόγευμα εκτός από την Αττική και τη Θεσσαλονίκη όπου η απαγόρευση για τις καθημερινές θα είναι στις 9 το βράδυ και για τα Σαββατοκύριακα στις 7 το απόγευμα .

Επίσης ο κωδικός 6 στα SMS θα αφορά μόνο πεζούς και δεν θα επιτρέπεται πλέον η μετακίνηση με τα αυτοκίνητα.

Αλλαγές θα έχουμε και στον κωδικό με το SMS 2 για τα σούπερ μάρκετ μπαίνουν περιορισμοί ως προς την απόσταση καθώς ο πολίτης πλέον δεν θα μπορεί να απομακρύνεται 2χλμ από την οικία του.

O Νίκος Χαρδαλιάς θα παραβρεθεί στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, για να ανακοινώσει τις επόμενες κινήσεις της Πολιτείας έτσι ώστε να αναχαιτιστεί το τρίτο κύμα της πανδημίας που καλπάζει στη χώρα μας και πιέζει αφόρητα το ΕΣΥ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X