Λάτσι: «Ο αδελφός μου ο λόγος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή και παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)

Λάτσι: «Ο αδελφός μου ο λόγος που βρίσκομαι εδώ αυτή τη στιγμή και παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του αμυντικού της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Ζίγκα Λάτσι, αποκάλυψε πως ο αδελφός του είναι ο λόγος που έγινε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Ο νεαρός Σλοβένος στόπερ της ΑΕΚ μιλώντας στα κανάλια Novasports αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με τα αδέρφια του, τονίζοντας πως ο μεγαλύτερος αδερφός του ήταν αυτός που έπαιξε σημαντικό ρόλο ώστε σήμερα να παίζει επαγγελματικά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάτσι:

Για την σχέση που έχει με τον αδερφό του που παίζει ως επιθετικός: «Είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Έχω δύο αδέρφια, ο τρίτος είναι ο μικρότερος και είναι τεσσάρων ετών. Είναι ο μεγαλύτερος αδερφός μου και είναι επιθετικός. Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο μαζί του. Σ’ αυτόν θα πρέπει να δώσω τα credit που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή εδώ και παίζω επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Πάντα ήθελα να είμαι καλύτερος από εκείνον».

Για το αν τον ξεπερνούσε και σκόραρε εναντίον του: «Συνήθως παίζαμε στην ίδια ομάδα. Είναι καλός επιθετικός, αλλά δεν του άρεσε τόσο πολύ η ζωή του επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Δείτε εδώ βίντεο από τις δηλώσεις Λάτσι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X