«Κεραυνός» στο Master Chef: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί για τον... τίτλο

«Κεραυνός» στο Master Chef: Εκτός παιχνιδιού ένα από τα φαβορί για τον... τίτλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια των κριτών ο Πάνος Ράπτης έβγαλε την ποδιά και αποχώρησε οικειοθελώς από το MasterChef.

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η απόφαση του Πάνου Ράπτη να βγάλει την ποδιά του MasterChef και να αποχωρήσει από το ριάλιτι μαγειρικής του Star. Ήταν ένας από τους παίκτες του φετινού MasterChef που δεν πέρασε απαρατήρητος με τις εντάσεις που δημιουργούσε μέσα στο σπίτι, όμως όπως είπαν οι συμπαίκτες του τίποτα δεν φανέρωνε ότι ήθελε να φύγει οικειοθελώς.

Μάλιστα, πολλές ήταν οι φορές που έλεγε ότι θα φτάσει στον τελικό. Σχολιάζοντας την αποχώρηση του Κωστή από την κόκκινη ομάδα και το δγεγονός ότι «έδωσε» προτεινόμενο τον φίλο του τον Ιωάννη είχε δηλώσει στην κάμερα του Star: ««Ολα καλά. Ούτε γάτα ούτε ζημιά. Δεν με κατηγόρησε κανείς. Είναι θέμα πώς διαχειρίζεσαι την ομάδα σου και πώς μιλάς. Πρέπει να είσαι και λίγο διπλωμάτης. Δεν θα μου λείψει ο Κωστής. Ήτανε και ο χαρακτήρας του περίεργος, έλεγε πολλά χωρίς να τα στηρίξει, έβγαζε κακία. Είναι σαν παιδάκι και άμα δεν του κάνεις το χατίρι θα σε κατακρίνει».

Διαβάστε ΕΔΩ τη συνέχεια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X