Σενάριο για Τζέραρντ στην Λίβερπουλ και Κλοπ στην Εθνική Γερμανίας

Σενάριο για Τζέραρντ στην Λίβερπουλ και Κλοπ στην Εθνική Γερμανίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Στίβεν Τζέραρντ στην Λίβερπουλ θέλει ένα σενάριο των αγγλικών ΜΜΕ, στην περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ βρεθεί στην κορυφή για την θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού της Γερμανίας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Λίβερπουλ έχει στο πλάνο της, την επιλογή του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος εργάζεται με επιτυχία στην Ρέιντζερς, αλλά μόνο στην περίπτωση που ο Γιούργκεν Κλοπ αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική Γερμανία, εκεί όπου βρίσκεται από το 2006 ο Γιοακίμ Λεβ.

Ο Λεβ μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Μουντιάλ το 2014, περνάει δύσκολες στιγμές μετά τις αποτυχίες το 2018 αλλά και στο πρόσφατο Nations League και δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητάνε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Γερμανίας. Όμως ο Λεβ έχει συμβόλαιο και λογικά θα πάει μέχρι και το Παγκόσμιο του 2022 στο Κατάρ. Μετά ενδεχομένως να αποχωρήσει και εδώ μπαίνει ο Κλοπ, ο οποίος δείχνει ενδιαφέρον σε μία τέτοια προοπτική.

Εφόσον λοιπόν ο Κλοπ μπει στην λίστα για την Εθνική Γερμανίας, τότε ο Τζέραρντ θα είναι το μεγάλο φαβορί για την Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X