Άρης: Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με Λούκας Σάσα

Άρης και Λούκας Σάσα έχουν αποφασίσει από καιρό να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, αυτό φάνηκε από τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις για να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό, το ίδιο αποδείχθηκε και στη νέα επαφή που είχαν σήμερα (26/2).

Για την ακρίβεια, απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες καθώς στα βασικά σημεία οι δύο πλευρές τα έχουν βρει κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε είχε διαπιστωθεί σημαντική οικονομική διαφορά, αλλά στις επαφές που ακολούθησαν (με πιο σημαντική αυτή που πραγματοποιήθηκε πριν ο παίκτης αναχωρήσει για την πατρίδα του στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος), φάνηκαν πολύ ξεκάθαρα οι προθέσεις τόσο του Άρη (μέσω της αύξησης των οικονομικών απολαβών που πρότεινε στον αθλητή) όσο και του παίκτη ο οποίος έκανε την δική του υποχώρησε σε σύγκριση με τις αρχικές απαιτήσεις του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X