ΑΕΚ: Κορομηλάς, Κάτσικας και Ρουκουνάκης στην πρώτη ομάδα -Ξεκινούν προπονήσεις!

ΑΕΚ: Κορομηλάς, Κάτσικας και Ρουκουνάκης στην πρώτη ομάδα -Ξεκινούν προπονήσεις!
Photo Credits: INTIME

Οι Γιάννης Κορομηλάς, Στέφανος Κάτσικας και Κώστας Ρουκουνάκης ξεκινούν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν από λίγες μέρες η ΑΕΚ ανέβασε στην πρώτη ομάδα και έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Μιχάλη Κοσίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, τον ίδιο δρόμο αναμένεται να ακολουθήσουν άλλοι τρεις παίκτες της Κ-19, τους οποίους έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» και θεωρούν ότι αξίζουν να πάρουν την ευκαιρία τους και να δείξουν το ταλέντο τους.

Μάλιστα, οι τρεις «εκλεκτοί» πέρασαν από τεστ κορωνοϊόύ, ώστε από τη Δευτέρα να τεθούν στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ και να αξιολογηθούν. Αυτοί οι παίκτες είναι οι Κώστας Ρουκουνάκης, Γιάννης Κορομηλάς και Στέφανος Κάτσικας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μέλλον της ΑΕΚ: Τι έδειξαν οι μικροί στην Εθνική Νέων

Ο 19χρονος Γιάννης Κορομηλάς (αριστερά στην φωτό) είναι μεσοεπιθετικός, αρχηγός στην Κ19 είναι στα τμήματα Υποδομής από το 2011, έχει ύψος 1,73 και βάρος 60κ. Κλήθηκε μάλιστα στην Εθνική Νέων και είχε πολύ καλή απόδοση πριν λίγες ημέρες

Ο Ρουκουνάκης (δεξιά στην φωτό) τον Ιούλιο θα κλείσει το 20 έτος της ζωής του, είναι αριστεροπόδαρος μέσος, διεθνής με την Κ-19, έχει ύψος 1,83 μ. και βάρος 74κ. Ανήκει στα τμήματα υποδομής από το 2019, προερχόμενος από Ολυμπιακό, Πανιώνιο και Απόλλωνα.

Τέλος ο επίσης 19 ετών Στέφανος Κάτσικας (στην μέση της φωτό) είναι δεξί μπακ, διεθνής με τις Κ-15, Κ-16 & Κ-17, εντάθηκε στις Ακαδημίες το 2016, έχει ύψος 1,79 μ. και βάρος 75κ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X