Με τα σκληρά στο στοίχημα από Ολλανδία και Μεξικό

Με τα σκληρά στο στοίχημα από Ολλανδία και Μεξικό

Η δυάδα του Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς για σήμερα, Παρασκευή, από το stoiximaview.gr για το δελτίο μας στο στοίχημα. Επιλογές από την Ολλανδία και το Μεξικό.

Eerste Divisie, Ρόντα-Ναϊμέγκεν, (22:00): Εντυπωσιακό ντεμαράζ έχει κάνει τον τελευταίο μήνα η Ρόντα. Μετά το διπλό (2-1) επί της Χέλμοντ Σπορ, έφτασε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, που την έφεραν εντός οχτάδας για να παλέψει για το τελευταίο εισιτήριο της ανόδου. Σκαρφάλωσε στην 6η θέση με 41β. και απολογισμό 11-8-6 (47-33 γκολ). Η Ναϊμέγκεν, από την άλλη, είδε να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων και έχει δύο «κολλητές» ήττες από Μάαστριχτ και Ντε Γκράαφστσαπ με το ίδιο σκορ 2-1. Έτσι, έμεινε στους 41β., αλλά έπεσε στην 7η θέση, έχοντας πλέον απολογισμό 12-5-7 (41-29 τέρματα).

Eerste Divisie, Ρόντα-Ναϊμέγκεν, (22:00): Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα νίκης, κυρίως λόγω φόρμας. Η προϊστορία τους ευνοεί (16-3-7), αλλά στις πέντε τελευταίες επισκέψεις, οι φιλοξενούμενοι έχουν φύγει με τέσσερα διπλά και μια ισοπαλία. Η Ρόντα έχει δεχθεί γκολ στα 8/12 παιχνίδια εντός έδρας και η Ναϊμέγκεν έχει σκοράρει στα 10/12 εκτός έδρας. Θεωρώ ότι το ματς αρχίζει από το αμφίσκορο, αλλά θα μπουν περισσότερα γκολ, αφού αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια. Πάμε στοίχημα με «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο 2.00.

Eerste Divisie, Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Γιονγκ PSV, (19:45): Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται η Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Με τα αποτελέσματα των δυόμισι τελευταίων μηνώ, επί της ουσίας έχει οριστικοποιήσει την παρουσία της στα πλέι οφ. Το 3-0 επί της Γιονγκ AZ ήταν η τρίτη σερί νίκη και ένατη στα τελευταία έντεκα παιχνίδια, που την έχουν φέρει στην 5η θέση. Έχει 47β. με απολογισμό 14-5-6 (36-18 γκολ). Η Γιονγκ PSV, τώρα, με τη νίκη (1-0) επί της Ντεν Μπος και την ισοπαλία (2-2) με τη Χέλμοντ Σπορ, έβαλε τέλος στο σερί τεσσάρων συνεχόμενων ηττών. Η φετινή παρουσία της δεν κρίνεται ικανοποιητική, αφού βρίσκεται μόλις στη 16η θέση μεταξύ 20 ομάδων, έχοντας μόλις 11β. διαφορά από τον πάτο της βαθμολογίας. Έχει 24β. με απολογισμό 6-6-13 (37-53 τέρματα).

Eerste Divisie, Γκόου Αχέντ Ιγκλς-Γιονγκ PSV, (19:45): Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί και είναι οι «Αετοί». Τόσο λόγω διαφοράς ποιότητας, όσο και λόγω έδρας και φόρμας. Ο άσος κυμαίνεται γύρω στο 1.50, που είναι δίκαιη τιμή, αλλά προσωπικά, θα ψάξω το κάτι παραπάνω. Οι γηπεδούχοι είναι… φειδωλοί στο σκοράρισμα, αλλά απέναντι σε μια από τις χειρότερες άμυνες, μπορούν να νικήσουν πετυχαίνοντας παραπάνω από ένα γκολ. Το στοίχημα, λοιπόν, θα είναι «1 και over 1,5 γκολ» στο άκρως ικανοποιητικό 1.83.

Μασατλάν – Κερέταρο: Με… οδηγό τις επιθέσεις!

Liga MX, Μασατλάν – Κερέταρο (05:30): Από το κακό στο χειρότερο πάει η Μασατλάν, η οποία γνώρισε την 3η διαδοχική ήττα της στο πρωτάθλημα, με το 1-0 στην έδρα της Χουάρες. Το γκολ της ήττας ήρθε στο 53′ και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στα εκτός έδρας έχει βγάλει τρομερό πρόβλημα μέχρι τώρα, αλλά δείχνει να… κολλάει και στα εντός. Ο κόουτς Τόμας Μπόι καλείται να βρει άμεσα λύσεις και το ματς με την Κερέταρο ξέρουν άπαντες στο εσωτερικό της ομάδας ότι πρέπει να το κερδίσουν. Βέβαια μόνο εύκολο δεν είναι αυτό. Προσπαθεί να παίξει πιο αμυντικά και να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, αλλά χάνει μέτρα στην επίθεση και η αλήθεια είναι ότι δεν έχει μάθει να παίζει έτσι. Επιθετικό είναι το στυλ της. Όλους τους βαθμούς (7) μέχρι στιγμής, τους έχει πάρει στην έδρα της.

Liga MX, Μασατλάν – Κερέταρο (05:30): Έφτασε μια ανάσα από την 4η διαδοχική νίκη της στην έδρα της, αλλά εν τέλει έμεινε στο 1-1 με την Πουέμπλα. Σε ένα ματς με λίγες ευκαιρίες και προσοχή στην άμυνα, έψαχνε με υπομονή το γκολ και το βρήκε στο 84′ με τον Γκαγιάρδο, που είχε περάσει ως αλλαγή λίγο νωρίτερα. Κλείστηκε για να το κρατήσει, αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς στο 92′ υπέπεσε σε πέναλτι και δέχθηκε την ισοφάριση. Εκτός έδρας μετράει 3/3 ήττες, όλες με G/G & Over 2.5. Έπαιζε πάντως σε δύσκολες έδρες και τώρα θα ψάξει το πρώτο τρίποντο μακριά από την βάση της. Είναι μεγάλο το πρόβλημα της όταν φεύγει από την έδρα της.

Liga MX, Μασατλάν – Κερέταρο (05:30): Η Μασατλάν ψάχνει πάση θυσία ανάκαμψη και ξέρει ότι το ματς με την Κερέταρο πρέπει να το πάρει. Από την πλευρά της η Κερέταρο έχει πρόβλημα στα εκτός έδρας, αλλά βάζει και δέχεται γκολ. Πάμε στοίχημα με το Over 2.5 στο 1.85.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X