Ελλάδα-Βοσνία 69-84: Ηττα που στοίχησε την πρωτιά (VIDEO)

Ελλάδα-Βοσνία 69-84: Ηττα που στοίχησε την πρωτιά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η Εθνική έχασε με 69-84 από την Βοσνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μάλλον προβληματισμό έφερε η προτελευταία υποχρέωση της Εθνικής μας ομάδας στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2022. Η «επίσημη αγαπημένη» -με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της- παρουσίασε πολλές αδυναμίες, κυρίως στο περιφερειακό σουτ (6/21 τρίποντα), και υπέστη ανώδυνη ήττα 69-84 από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ ΦΜ Κουζέλογλου, Τολιόπουλος, Τσαλμπούρης, Μωραΐτης, Καράμπελας και Χουγκάζ έκαναν ντεμπούτο με το εθνόσημο στο στήθος, ενώ ο Καββαδάς ήταν ο πρώτος σκόρερ (με 16 πόντους) για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που υποχώρησε στο 3-2, όμως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή στην τρίτη περίοδο ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

Από την άλλη, για τους Βόσνιους, που ανέβηκαν στο 4-1, ο Σουλεϊμάνοβιτς έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση έχοντας 23 πόντους και 13 ριμπάουντ!

Δείτε τις φάσεις: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X