Αντσελότι: «Ο Πίκφορντ στεναχωρήθηκε με τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ»

Αντσελότι: «Ο Πίκφορντ στεναχωρήθηκε με τον τραυματισμό του Φαν Ντάικ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα στις 19:30 η Λίβερπουλ υποδέχεται την Έβερτον του Αντσελότι, με τον Ιταλό τεχνικό να απαντά στη συνέντευξη Τύπου για το αν θεωρεί καλή τη συγκεκριμένη στιγμή να τεθεί αντιμέτωπη με τους πρωταθλητές Αγγλίας αλλά και για το αν πιστεύει ότι τα γεγονότα του προηγούμενου ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, και συγκεκριμένα ο τραυματισμός του Βέρτζιλ Φαν Ντάικ από τον Τζόρνταν Πίκφορντ, θα βρίσκονται στο πίσω μέρος του μυαλού του πορτιέρε των «ζαχαρωτών».

«Δε νομίζω. Ο Πίκφορντ είναι συγκεντρωμένος στο να προετοιμαστεί για το παιχνίδι. Φυσικά δεν ήταν χαρούμενος όταν συνέβη αυτός ο τραυματισμός, όμως τώρα νομίζω ότι είναι εστιασμένος στο παιχνίδι και μόνο στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε πως:

Κάθε φορά πού παίζεις εναντίον της Λίβερπουλ, θέλεις φυσικά να κερδίσεις. Έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά πού η Έβερτον κατάφερε να κερδίσει ένα ντέρμπι, και τώρα μπορεί να είναι η σωστή στιγμή. Εξαρτάται όμως από το τι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε στο γήπεδο, μόνο από αυτό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X