ΑΕΚ: Ούτε ο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή με Αστέρα Τρίπολης!

ΑΕΚ: Ούτε ο Τσιγκρίνσκι στην αποστολή με Αστέρα Τρίπολης!
Photo Credits: INTIME

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια απουσία για την ΑΕΚ ενόψει του αγώνα με τον Αστέρας Τρίπολης!

Στις ήδη αρκετές απουσίες έρχεται να προστεθεί και αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό τετρακέφαλο στη τελευταία προπόνηση.

Εκτός βρίσκονται επίσης και οι Αντρέ Σιμόες, Μιχάλης Μπακάκης που 2έκαναν σήμερα θεραπεία και οι Θεοδόσης Μαχαίρας, Γεβχέν Σάκχοφ και Κώστας Γαλανόπουλος που σήμερα συνέχισαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Στην αποστολή δεν βρίσκεται ούτε ο Βένταντ Ραντόνια για λόγους τακτικής.

Η αποστολή της ΑΕΚ ενόψει Αστέρα Τρίπολης

Έπειτα από το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτήν βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Σβάρνας, Χνιντ, Νταντσένκο, Μιτάι, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Κοσίδης, Χριστόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X