Στηρίζουμε τα γκολ σε Δανία και Ολλανδία

Στηρίζουμε τα γκολ σε Δανία και Ολλανδία

Η δυάδα του Stoiximaview για το σημερινό μας στοίχημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ματς από Δανία και Ολλανδία έχει να μας προτείνει το stoiximaview.gr, για το σημερινό μας δελτίο στο στοίχημα.

Superligaen, Άαλμποργκ-Μίντιλαντ, (20:00): Χωρίς νίκη στα τρία παιχνίδια μετά την επανεκκίνηση και συνολικά τέσσερα (0-2-2) παραμένει η Άαλμποργκ. Έτσι, παραμένει στην 7η θέση με 21β. (5-6-5) και στο -3 από την 6άδα των πλέι οφ για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Η Μίντιλαντ ξεπέρασε την ήττα-σοκ από τη Σοντερίσκε και μέτρησε δύο σερί νίκες, συν το διπλό επί της Οντένσε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Δανίας. Παραμένει στη 2η θέση με 33β. (10-3-3), έναν λιγότερο από την πρωτοπόρο και διεκδικήτρια του τίτλου, Μπρόντμπι.

Superligaen, Άαλμποργκ-Μίντιλαντ, (20:00): Η Μίντιλαντ δίκαια είναι το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και η τιμή του διπλού, που ξεπερνάει το 1.70 είναι αρκετά ικανοποιητική. Προσωπικά, όμως, θα προτιμήσω τα γκολ, γιατί θεωρώ ότι είναι από τα λεγόμενα ματς-παγίδες. Η Άαλμποργκ δεν είναι τόσο αξιόπιστη στο γήπεδό της (3-3-2), όσο και η Μίντιλαντ μακριά από το δικό της (4-2-2). Οι γηπεδούχοι έχουν 6/8 αμφίσκορα στην έδρα τους, ενώ 6/8 έχουν οι φιλοξενούμενοι στις εξόδους τους. Πάμε στοίχημα με «goal/goal» στο 1.90.

Eerste Divisie Χέλμοντ Σπορ-Ρόντα, (22:00): Μια απίθανη νίκη πέτυχε την προηγούμενη εβδομάδα η Χέλμοντ Σπορ, η οποία έκανε ζημιά (2-1) στην Άλμερ Σίτι, η οποία διεκδικεί την άνοδο. Ήταν το επιστέγασμα της εξαιρετικής εικόνας που έχει τους τελευταίους δυόμισι μήνες, στους οποίους «τρέχει» αήττητο 8 αγώνων (3-5-0). Βρίσκεται πλέον στην 11η θέση με 29β., έχοντας απομακρυνθεί πολύ από τις τελευταίες. Σε σούπερ κατάσταση βρίσκεται και η Ρόντα, η οποία μετράει τέσσερις σερί νίκες, με πιο πρόσφατο το 3-1 επί της Εξέλσιορ. Έτσι, σκαρφάλωσε στην 7η θέση με 38β. και θέλει να παραμείνει στην 8άδα για να διεκδικήσει μέσω των πλέι οφ το τρίτο εισιτήριο της ανόδου.

Eerste Divisie Χέλμοντ Σπορ-Ρόντα, (22:00): Η Ρόντα έχει προβάδισμα νίκης, αλλά σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο. Και εδώ θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Μετά από 23 αγώνες, η Χέλμοντ Σπορ έχει 32-35 γκολ, ενώ η Ρόντα σε 24 ματς έχει 42-35. Θεωρώ ότι θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, γι’ αυτό και το στοίχημα θα είναι «goal/goal και over 2,5 γκολ» στο άκρως ικανοποιητικό 1.84.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X