Απόλλων Λεμεσού: «Τελειώνει» ο Πετράκης

Απόλλων Λεμεσού: «Τελειώνει» ο Πετράκης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε την ευθύνη για τη εμφάνιση και την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΛ (2-1) και δεν αποκλείεται να… πληρώσει το μάρμαρο και να προκύψει και δεύτερη αλλαγή προπονητή στον Απόλλωνα μέσα στη σεζόν. Οπως αναφέρει η κυπριακή ιστοσελίδα «protathlima.com» για τον πρώην τεχνικό των ΟΦΗ, Εργοτέλη και ΠΑΣ:

«Ο κόσμος είναι σαν καζάνι που βράζει, θεωρώντας ως κύριο υπεύθυνο τον Ελλαδίτη τεχνικό και ήδη ξεκίνησε να σφίγγει ο κλοιός για τον κύριο Πετράκη.

Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση και η ήττα από τη συμπολίτισσα.

Είναι η αστάθεια που παρουσιάζει ο Απόλλωνας στα πλείστα παιχνίδια με τον Ελλαδίτη τεχνικό στον πάγκο και το γεγονός ότι αδυνατεί να ξεκινήσει ένα σερί νικών και να εκμεταλλευτεί κατά καιρούς τις απώλειες που είχαν οι άλλοι συνδιεκδικητες του τίτλου.

Υπήρξε μουρμούρα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, έστω κι αν γύρισε στο τέλος το παιχνίδι, υπήρξε μουρμούρα με την Καρμιώτισσα, υπάρχει μουρμούρα με τις φωνές και τα παράπονα να έχουν γιγαντωθεί ακόμα περισσότερο μετά απο την ήττα απο την ΑΕΛ (παράπονα υπήρχαν και μετά τα αποτελέσματα με Νέα Σαλαμίνα, Πάφο και ΑΠΟΕΛ-κύπελλο). Το ποτήρι ξεχείλισε και όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X