«Καθηγήτρια έκανε μαθήματα στους παίκτες του Ολυμπιακού για το πως θα κερδίζουν πέναλτι»

«Καθηγήτρια έκανε μαθήματα στους παίκτες του Ολυμπιακού για το πως θα κερδίζουν πέναλτι»

Οσα αποκάλυψε ο ηθοποιός Κώστας Βήχας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έκανα μαθήματα για το πως θα κερδίζουν πέναλτι, αυτό υποστήριξε ο ηθοποιός, Κώστας Βήχας.

Ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βήχας μίλησε στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα Γκολ» και προχώρησε σε μία φοβερή αποκάλυψη.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η καθηγήτρια υποκριτικής που είχε στη δραματική σχολή, δίδασκε στους παίκτες του Ολυμπιακού Πειραιώς τεχνικές για να πέφτουν στην περιοχή και να παίρνουν πέναλτι.

«Όταν ήμουν στην δραματική σχολή είχαμε μια Αμερικανίδα καθηγήτρια η οποία μας έκανε τεχνική της τέχνης του υποκρίνεσθαι. Η ίδια αυτή κοπέλα έκανε τότε μαθήματα και στον Ολυμπιακό Πειραιώς, για να μάθουν οι παίκτες πώς να κερδίζουν το πέναλτι και με ποια τεχνική να ξεγελάσουν τον διαιτητή. Ήξερε τεχνικές. Δηλαδή, πώς πέφτει ένας παίκτης κάτω; Με τη φωνή θα κερδίσεις το διαιτητή ή όχι; Έδειχνε τρόπους πώς να πέφτουν κάτω για να φανούν πιστευτοί».

Δεν θέλω να το πω το όνομα, είναι Αμερικανίδα (γέλια). Τους έκανε και γυμναστική, κινησιολογία και μαζί τους έδειχνε και πώς να πέφτουν. Αν θα κάνεις θέατρο να το κάνεις τέλειο”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X