Αποσύρθηκε ο Μπερετίνι, στα προημιτελικά με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς!

Αποσύρθηκε ο Μπερετίνι, στα προημιτελικά με Ναδάλ ο Τσιτσιπάς!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς περνάει χωρίς αγώνα στα προημιτελικά του Australian Open, καθώς δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Ματέο Μπερετίνι!

Ο 24χρονος Ιταλός είχε τραυματιστεί στους κοιλιακούς στον αγώνα του τρίτου γύρου κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ και η αλήθεια είναι οτι η εικόνα του ήταν ανησυχητική στο φινάλε της αναμέτρησης. Τελικά αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από τη διοργάνωση, με αποτέλεσμα την πρόκριση του Στεφ. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, λοιπόν, περνάει στην οκτάδα για δεύτερη φορά στην καριέρα του και έχει μεγάλο ραντεβού με τον Ράφα Ναδάλ.

Το φοβερό είναι ότι την είδηση «μαρτύρησε» ο Ισπανός στη δική του συνέντευξη τύπου, λίγο πριν ανακοινωθεί επίσημα από το Australian Open. Κόντρα στον θρυλικό τενίστα ο Στέφανος έχει μία νίκη σε επτά αναμετρήσεις και, μάλιστα, τον είχε συναντήσει και το 2019 στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Εκεί είχε «παραδοθεί» στα τρία σετ… Ο μεγάλος αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη (17/2).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X