La Liga: Διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γρανάδα -Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο (VIDEO)

La Liga: Διπλό της Ατλέτικο Μαδρίτης στη Γρανάδα -Ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρά τα τεράστια προβλήματα εξαιτίας του κορονοϊού, η Ατλέτικο Μαδρίτης πέρασε δύσκολα (2-1) από τη Γρανάδα, επέστρεψε στις επιτυχίες και στο +8 με ματς λιγότερο.

Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής μείωσε την υπέρ της διαφορά και τώρα, στο «Λος Κάρμενες», όταν είδε τη Γρανάδα να την ισοφαρίζει, η Ατλέτικο Μαδρίτης αγχώθηκε. Ωστόσο, έχοντας και τη βοήθεια της τύχης, οι Ροχιμπλάνκος βρήκαν το γκολ της νίκης και περνώντας με 1-2 την Ανδαλουσία, επέστρεψαν τη διαφορά στο σημαντικό νούμερο των 8 βαθμών, έχοντας και ματς λιγότερο από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο εκπληκτικός φέτος Γιορέντε που τα κάνει όλα και συμφέρει, άνοιξε το σκορ στο 63’, αλλά είδε στο τρίλεπτο τον Ερέρα να κάνει με ωραίο πλασέ το 1-1. Ωστοσο, ο Γιορέντε έδωσε στον Κορέα (74’) κι εκείνος με την μπάλα να κοντράρει σε αντίπαλο και να τον ευνοεί, χάρισε το τρίποντο στους φιλοξενούμενους, που τρέχουν αήττητο εννέα αγωνιστικών με το εκπληκτικό των οκτώ νικών. Και όλα αυτά ως η πιο χτυπημένη από τον κορονοϊό ομάδα της La Liga.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X