Τάνκοβιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είχαμε μία νορμάλ εμφάνιση και πήραμε τη νίκη»

Τάνκοβιτς: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, είχαμε μία νορμάλ εμφάνιση και πήραμε τη νίκη»
Photo Credits: INTIME

Οσα είπε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς μετά το ΑΕΚ-Βόλος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς σκόραρε δύο γκολ κόντρα στο Βόλο και βοήθησε την ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη.

Μετά το τέλος του ματς ο Τάνκοβιτς έκανε δηλώσεις την κάμερα της Cosmote TV, όπου και τόνισε πως η ΑΕΚ έκανε το πρώτο βήμα, όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Οσα είπε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Για το ματς και τη νίκη με 4-2: «Ευχαριστώ τον κόσμο που με ψήφισε MVP. Αυτό που νιώθω είναι ότι κάναμε το πρώτο βήμα. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Άλλες στιγμές ήμασταν καλοί, άλλες όχι. Είχαμε μία νορμάλ εμφάνιση και πήραμε τη νίκη».

Για την αντίδραση της ΑΕΚ μετά το 0-1 κι αν τονώνει την ψυχολογία: «Είναι αλήθεια πως θα πρέπει να έχουμε αυτόν τον χαρακτήρα, κόντρα σε οποιοδήποτε αντίπαλο. Πετύχαμε τέσσερα γκολ σε 11 λεπτά. Πρέπει να έχουμε την ίδια εικόνα στον αγωνιστικό χώρο».

Για τα δυο γκολ που πέτυχε: «Οποιος κι αν σκοράρει βοηθάει την αυτοπεποίθηση. Και αμυντικός να σκοράρει. Με τα δυο γκολ που πέτυχα βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη σε ένα μεγάλο παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X