H AEK στο Λαύριο για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

H AEK στο Λαύριο για την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου! (20:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

H AEK αντιμετωπίζει το Λαύριο εκτός έδρας, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ώρα… πρόκρισης για την ΑΕΚ στο Κύπελλο Ελλάδος μπάσκετ.

Η Βασίλισσα αντιμετωπίζει το Λαύριο, εκτός έδρας (20:00, ΕΡΤ3, LIVE σχολιασμός enwsi.gr) και έχει μόνο έναν στόχο στην αναμέτρηση με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη, τη νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.

Η Ένωση θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της τη φετινή σεζόν, φτάνοντας σε πρώτη φάση ως το τέλος του δρόμου, δηλαδή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει, αρχικά, να περάσει το εμπόδιο του Λαυρίου, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έρχεται με… φόρα από την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Άρη, στη Θεσσαλονίκη.

Οι τρεις άξονες της ΑΕΚ και ο «πονοκέφαλος» με Λάνγκφορντ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στις δηλώσεις του στάθηκε σε τρεις άξονες προκειμένου η ομάδα του να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα: στη συγκέντρωση, στην πειθαρχία και στη μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, ώστε να δείξουν από τις πρώτες στιγμές του αγώνα ποιος βάζει τους κανόνες στην αναμέτρηση. Κι όλα αυτά με τον Ντάριλ Μέικον να ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετά την εμφατική πρεμιέρα του απέναντι στο Περιστέρι (18π, 7/14 σουτ).

Την ίδια στιγμή όμως, στην Ένωση επικρατεί ανησυχία με τον Κιθ Λάνγκφορντ. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, καθώς οι ενοχλήσεις στο πόδι δεν έχουν υποχωρήσει. Η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και ο Παπαθεοδώρου τον περιμένει έως και την τελευταία στιγμή, για να δει εάν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Αμερικανός έχει μεγάλη επιθυμία να παίξει σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Από εκεί και πέρα, εκτός θα βρίσκονται οι τραυματίες Λοτζέσκι, Γκίκας, που έδωσαν το παρόν στο ΟΑΚΑ στη νίκη απέναντι στο Περιστέρι και «ντόπαραν» ψυχολογικά τους συμπαίκτες τους.

Φορμαρισμένο και… επικίνδυνο το Λαύριο

Στην αντίπερα όχθη, το Λαύριο είναι φορμαρισμένο και έχει βρει έναν πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη βρίσκεται σταθερά ψηλά στη βαθμολογία της Basket League και έχει την φιλοδοξία να κάνει το βήμα παραπάνω και στο Κύπελλο.

Αγωνιστικά, ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και έχει σαν οδηγό το 89-80, του περασμένου Δεκεμβρίου, όπου το Λαύριο υποχρέωσε την ΑΕΚ στην πρώτη ήττα της στην Basket League έπειτα από 14 ολόκληρους μήνες.

Το enwsi.gr θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στην αναμέτρηση του Λαυρίου, καθώς και το τρίτο ημίχρονο του προημιτελικού της ΑΕΚ.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X